Prvinska prehrana za naše pse

16 Jun

Psi vseh velikosti in pasem so veliko bolj zdravi in imajo višji nivo energije, če jih primerno hranimo. Obenem pa se lažje ubranijo bolezni in drugih nadlog, ki jim lahko načnejo zdravje. Vedno bolj popularna je BARF hrana za pse, saj je vsebinsko izredno bogata. Ima zelo podobne sestavine, kot jih bi lahko volk, ki je prednik psov, lahko našel v naravi. Omenjena prehrana je primerna za kužke vseh starosti, velikosti in pasem. Je pa tudi zelo okusna in vsebuje polno mineralov, vitaminov in drugih elementov, ki jih naš najboljši štirinožni prijatelj potrebuje za dolgo in zdravo življenje.

Zdrave kosti in sklepi

Neglede na velikost našega psa, moramo poskrbeti, da po nepotrebnem ne obremenjuje sklepov. Res je, da so večje pasme bolj občutljive na obremenitev sklepov in kolkov, zato moramo paziti na njihovo telesno težo. Določenim težavam s kostmi pa so izpostavljene tudi manjše pasme. Kakovostna BARF hrana za pse vsebuje številne naravne vire raznih hranilnih komponent, kot so kalcij, glukozamin, fosfor, kolagen ipd. Vsi omenjeni in drugi elementi so ključni pri razvoju sklepov in kosti pri majhnih kužkih. Že odrasli psi pa bodo s kakovostno prehrano lahko ohranili zdravje svojih kosti čez celotno življenje.

Kakovostna BARF hrana za pse za zdrave kosti vašega ljubljenčka.
Kakovostna BARF hrana za pse vsebuje številne naravne vire raznih hranilnih komponent, ki so ključni pri razvoju sklepov in kosti pri majhnih kužkih, odrasli psi pa bodo ohranili zdravje svojih kosti čez celotno življenje.

Psi z močnim imunskim sistemom živijo dlje

Imunski sistem pri psih je pogosto pod veliko obremenitvijo. Zato moramo poskrbeti, da je močan. To pa je najlažje storiti tako, da svojemu psu ponudimo kakovostno prehrano BARF. V njej se nahajajo visoko presnovljene snovi, ki želodček našega psa ne obremenjujejo. Tako bo lahko njegovo ali njeno telo zaužilo vsa potrebna hranila, ki jih potrebuje za razvoj in ohranjanje močnega imunskega sistema. 

Kakovostna prehrana BARF za pse ne obremenjuje želodca vašega psa.
Kakovostna prehrana BARF za pse vsebuje visoko presnovljene snovi, ki želodček našega psa ne obremenjujejo, ker se pri njeni pripravi uporablja kakovostno mesto, zelenjava, sadje in tudi zelišča.

Ker se BARF hrana za pse pripravi pri nizkih temperaturah, nima uničenih ali zmanjšanih hranilnih snovi. Obenem pa se pri njeni pripravi uporablja kakovostno mesto, zelenjava, sadje in tudi zelišča. To pomeni, da je omenjena hrana polna aminokislin, encimov, vitaminov, proteinov ipd.

BARF hrana za pse zmanjša intenzivnost vonja blata

Velika prednost kakovostne prehrane za pse je lastnost, da se v veliki meri absorbira v pasje telo. To pomeni, da bo naš pas proizvedel manj blata, to pa bo tudi manj smrdeče. Vse to je posledica kakovostne in učinkovite prebave, saj je prebavni trakt vsrkal veliko količino koristnih hranil.

Kakšna je BARF prehrana za pse?

BARF prehrana tudi vsebuje sestavine kot so zelena, poprova meta ipd. S tem se zagotovi, da ima naš kuža boljši zadah in celotno zdravje ustne votline. BARF hrana lahko vsebuje tudi naravne kosti, ki so izredno pomembne pri čiščenju zob in ohranjanju močnih ter zdravih dlesni. Res je, da je omenjena hrana dražja od navadne, vendar je neprimerljivo višje kakovosti, če jo primerjamo z generičnimi konzervami in briketi.

Podobne teme: