Zračni filter za motor je nujen

21 Sep

Nekatere stvari v življenju so pač nujne. Tako kot je vsak dan nujno, da nekaj pojemo in popijemo, je nujno tudi, da kar se da dobro in kvalitetno poskrbimo za naš jekleni konjiček. Ni vse v tem, da je lep … Read More »

Kakšna je dobra poslovna ideja?

28 Mar

Dobre poslovne ideje se ne porajajo tistim, ki iščejo način, kako bi postali sam svoj gospod in ob tem obilno zaslužili. Do njih se lahko dokopljejo prav vsi, ne glede na starost, spol, izobrazbo ali družbeni položaj, ne glede na … Read More »

Dostava paketa v enem dnevu kamorkoli po Sloveniji

12 Feb

Kmalu bo napočil čas velikonočnih praznikov in peke. V primeru, da nameravate poslati vašim najbližjim majhno pozornost, s katero boste pokazali, da mislite nanje, to storite kar s hitro dostavo. Želene predmete zapakirajte, pokličite dostavno službo in oddajte. Paket bo … Read More »

Kodralnik las za čudovito skodrano pričesko

3 Jul

Si želite skodrano in elegantno pričesko za poseben večer. Kupite si kodralnik las, ki vam bo omogočil čudovite kodre že le v nekaj minutah. Njegova ultra hitra zmogljivost vam bo omogočila, da ne boste več potrebovali ure in ure za … Read More »

Berryshka

3 Apr

Kupujete darila za svoje najdražje in ne veste kaj bi kupili? Berryshka je zagotovo ena izmed rešitev, ki jo potrebujete, ko je čas za obdarovanje. Te slastne čokoladice in žgane pijače lahko razveselijo marsikoga, ki te stvari obožuje. Sicer pa … Read More »

Ray Ban Slovenija

28 Okt

Ray Ban je znamka, znana po sončnih očalih, ki jo je v štiridesetih letih prejšnjega stoletja uvedlo ameriško podjetje Bausch & Lomb. Leta 1999 naj bi bila po uradnih podatkih prodana za 640 milijonov dolarjev, in sicer italijanskemu velikanu, skupini Luxottica … Read More »

Paragonski blok

22 Jul

Paragonski blok se je uporabljal za izdajanje računov pri gotovinskem poslovanju oziroma za hrambo teh računov, kadar poslovni subjekti niso uporabljali oz. zaradi upravičenih razlogov niso mogli uporabljati računalniških programov ali elektronskih naprav. Paragonski blok je moral vsebovati najmanj naslednje … Read More »

Soba pobega

10 Jul

Ste kdaj razmišljali o tem, kako bi bilo, če bi se naenkrat znašli zaprti v sovo, iz katere bi želeli pobegniti, izhoda pa ne bi bilo enostavno najti oziroma odkleniti? Ne, ne govorimo o srhljivkah in grozljivkah, temveč dejansko o … Read More »

Naučite se jahati

31 Maj

Konji so ena od najbolj plemenitih živali. Veljajo za inteligentna, pametna in sočutna bitja, poleg tega pa so tudi precej občutljiva, senzibilna. Ljubezen do konj človeka bogati, sploh če si lahko omogoči stik z njimi, če zna jahati in se … Read More »

Samostojnost

3 Feb

Skozi življenje in življenjske izkušnje naj bi se naučili skrbeti zase. S čimer so povezane tudi določene odgovornosti. Če smo se naučili samostojnosti in neodvisnosti, potem ne iščemo prijatelja ali partnerja, ki bo skrbel za nas, temveč nas podpiral in … Read More »