VR očala, nov svet igranja

5 Mar

Zagotovo ste že slišali za oglas doživite virtualno resničnost. To so VR očala. Očala, ki pomenijo tehnološki preboj in razvoj na področju igranja in doživljanja igric.

Za vse, ki ste naravnost nori na igranje igric, so VR očala kot nalašč za vas. Nadenete si jih in zabava se lahko prične. Občutek je nepredstavljiv. Če še niste probali, je skrajni čas za to. Občutek je popolnoma realističen. Kako delujejo? Ko si uporabnik enkrat nadene očala, se preseli v virtualen svet, kjer pa je vse v 3D obliki.

To pa pomeni, da kamorkoli pogledamo vidimo svet okrog sebe. Kot bi bilo dejansko tam. Doživetje je popolnoma realno, kajti za igranje praktično uporabljamo zgolj konzolo s katero se premikamo naprej in nazaj. Smer gledanja pa naznani smer premikanja. Kar pomeni, če pogledamo v levo, se lik v virtualnem svetu obrne na levo stran. Torej brez miške ali tipkovnice.

Zagotovo ga ni med igralci, k ne bi probal kakšne vojaške igrice. Ko bodo VR očala naredila še večji preboj na globalnem trgu, bo igranje igric predstavljeno v popolnoma drugačni luči. Igrice bodo še bolj realistične, doživetje ob tem pa neopisljivo. Če se samo sprehodite po trgovinah, ki ponujajo VR očala kot razstavni eksponat, boste videli in občutili o čem govorimo. Kje pa lahko očala kupimo in koliko stanejo?

Že kar nekaj trgovin ponuja VR očala. Po najboljši ceni pa lahko ta trenutek kupite svoja očala v svetu telefonije, kjer imajo razprodajo. Če se odpravljate na kakšen rojstni dan, je to kot nalašč novica za vas. Igranje igric je vedno bilo spodobno razvedrilo za kratkočasenje. Sedaj pa je šlo korak naprej. S temi očali lahko sebi in svojim najbližjim privoščite popolno razvedrilo. Zagotovo pa bodo šle stvari še korak naprej v prihodnosti, ko bo verjetno tudi e trgovina omogoča, da bomo po njej hodili s takšnimi pripomočki in nakupovali od doma.

Podobne teme: