World of Warcraft Slovenija

29 Dec

World of Warcraft je največja MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game, masivno-večigralsko spletno igranje domišljijskih vlog) igra na svetu in drži kar 60% celotnega segmenta iger. Na svetu je približno 12 miljonov igralcev, ki redno mesečno plačujejo gamecard za igranje igre. Število igralcev v Sloveniji ni znano, vsekakor pa je precej veliko.
V letu 2010 (predvidoma oktobra) prihaja dodatek “World of Warcraft: Cataclysm”. To je tretji dodatek zaporedoma, ki nam bo dal na voljo dve novi rasi: Gobline ter Worge. WoW: Cataclysm bo nekaj čisto drugačnega, saj se bo vsebina igre pred dodatkom začela spreminjati in tako bo spremenjen “Svet” (pojavile se bodo naravne katastrofe), novi questi na starih področjih, predelava starih “temnic” ter seveda dodajanje nove vsebine. Maksimum stopnja bo napredovala iz lvl. 80 na 85, prav tako pa se bo dobilo na voljo nov sekundarni poklic “Arheolog”.

wow-logo

Največji slovenski portal namenjen igri World of Warcraft je WoW Slovenija, kjer je zelo aktiven forum uporabnikov, na njem se sproti objavljajo novice in novosti iz igre, poleg tega pa je mogoče kupiti tudi Game Card za igranje igre. V bljižnji prihodnosti bo v trgovini na tem portalu mogoče kupiti tudi druge izdelke povezane s spletno igro World of Warcraft.

Podobne teme: