Zanesljivo in prijazno neomejeno gostovanje spletnih strani

14 Jul

Ključne tehnične značilnosti spletnega gostovanja 

Neomejeno gostovanje spletnih strani vključuje neomejeno prostora, in sicer na izjemno hitrih SSD strežnikih. Prav tako vam je omogočeno neomejeno prometa in neomejeno število poštnih predalov. S paketi e-mail gostovanja lahko povečate predale tudi do 50 GB. Obenem pa boste poskrbeli, da bo vaša spletna pošta dostopna na vseh napravah, vedno in povsod. 

Spletno stran in e-mail lahko urejate s pomočjo cPanel nadzorne plošče, ki je za uporabnika prijazna. Za čim hitrejše delovanje pa torej poskrbijo hitri SSD diski. Za največjo mero varnosti bodo poskrbeli brezplačni SSL certifikati. Pomembna je tudi aktivna zaščita, ki samodejno odpravlja ranljivosti aplikacij, na primer WordPress strani. Aktivna zaščita prav tako poskrbi za učinkovito preprečevanje vdorov in vas opozori v primeru, če najde kakršne koli sumljive datoteke. 

Primernost VPS gostovanja 

VPS gostovanje je praviloma namenjeno za zahtevnejše uporabnike. Če se odločite za to vrsto gostovanja, pomeni izbiro navidezno zasebnega strežnika. To v praksi pomeni, da v resnici ne gre za najem lastnega strežnika. To pomeni, da si znotraj njega svojega prostora ne delite še z drugimi spletnimi stranmi. 

Katero gostovanje je najbolj primerno za osebno in poslovno rabo? VPS gostovanje je praviloma namenjeno za zahtevnejše uporabnike.

VPS hosting je zlasti dobra izbira za nekoliko bolj tehnološko usmerjene posameznike oziroma podjetja. Ta imajo praviloma posebne zahteve v povezavi s programsko opremo. Če pa ste povsem običajni lastnik spletne strani, izbira VPS gostovanja ni ustrezna za vas. Vložek v VPS hosting se vam namreč ne bi obrestoval. Če imate torej običajno spletno strani ali preprostejši spletni posel, se raje kot za VPS hosting odločite za klasično deljeno gostovanje. Na ta način se boste lahko ukvarjali le z urejanjem svojega mesta na spletu, ne bo pa se vam treba ukvarjat še s samim strežnikom. Če vaša spletna stran ali trgovina sčasoma postane zahtevna in obsežna, takrat pa vam bo prav prišlo tudi VPS gostovanje. 

Podobne teme: