Serum za rast in krepitev trepalnic

15 Nov

Serum za rast trepalnic je odličen kozmetični pripomoček, ki deluje kot najhitreje delujoči naravni stimulator za rast, krepitev in gostoto trepalnic in tudi obrvi. To pomeni, da trepalnice z nanešenimi učinkovinami postanejo bolj dolge, goste in privihane, brez da bi se morali posluževati dragih in zamudnih postopkov za namestitev umetnih trepalnic. 

Kozmetični pripomoček kaže prve rezultate že v prvih dveh do štirih tednih uporabe, saj sestavine postopoma spodbujajo rast mešičkov. Pri tem sestavine delujejo tako na krepitev novih mešičkov kot na krepitev daljših trepalnic. Preparat prav tako preprečuje izpadanje in lomljenje trepalnic in obrvi. 

Delovanje preparata za volumen trepalnic 

Inovativno zasnovan serum za rast trepalnic podaljša trepalnice za skoraj 25 odstotkov, pri tem pa poveča volumen oziroma gostoto za kar 85 odstotkov. Ob nanosu koncentrata se ustvari tanek zaščitni sloj na spodnjem delu vek, ki trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in tako varuje naravne mešičke in preprečuje izpadanje. Tretma s kozmetičnim pripomočkom zagotavlja močno strukturo trepalnic in obrvi, vse od korenine do vrhnjega dela. 

Morda vas bo zanimal še naslednji članek: Umetne trepalnice niso hit samo za mlada dekleta

Lastnosti in prednosti pripomočka za krepitev trepalnic 

Kozmetični preparat je izdelan iz naravnih in klinično testiranih sestavin, zato je varen za uporabo in tudi preizkušen, zato dokazuje, da uporaba koncentrata bistveno pripomore k rasti in krepitvi trepalnic. Serum za rast trepalnic pa ima tudi druge lastnosti in prednosti: 

  • Trepalnice so bolj polne in elastične 
  • Molekularna sestava omogoča delovanje nutritientov  
  • Preparat podpira naravno pH ravnovesje in pri tem hrani mešičke od znotraj 
  • Trepalnice dobijo temnejšo barvo, kar ustvarja učinek maskare 
  • Preparat je mogoče uporabljati skupaj z drugimi ličili 
  • Brez stranskih učinkov; primeren tudi za bolj občutljive oči 

Kozmetični preparat deluje tudi na obrveh 

Preparat za volumen trepalnic na enak način deluje tudi na obrveh. Tako lahko učinkovine nanesemo tudi na tiste dele obrvi, ki jih želimo bolj zgostiti, da bi imeli bolj bujne obrvi, ki jih nato lahko oblikujemo po želji. 

Preberite si še naslednji članek: Pekoč jezik kaže na pomanjkanje vitamina B1 in želodčne kisline

Pekoč jezik je znak za pomanjkanje želodčne kisline ter vitamina B1. 

Inovativna formula seruma za rast trepalnic in krepitev obrvi pod blagovno znamko Lux-Factor Eyelash je na voljo za nakup na spletni strani www.lux-factor.com.

Preberite si tudi o tem kako je ena izmed prednosti ki jo ima kozmetika Revolution tudi ta, da je več kot 75% vseh produktov narejenih na veganski osnovi. Noben proizvod pa ni testiran na živalih, kar lahko potrdi PETA certifikat.

Podobne teme: