Umetne trepalnice niso hit samo za mlada dekleta

14 Jun

Za lepši izgled predstavnic nežnejšega spola lahko v veliki meri poskrbijo tudi umetne trepalnice. Na voljo so vam v različnih tipih. Kljub temu pa je cilj vseh vrst umetnih trepalnic ta, da vam še bolj poudarijo oči in vas tako naredijo tudi precej bolj zapeljive.

Nekatere umetne trepalnice lahko nanesete s pomočjo lepila. Na voljo so tudi magnetne, ne nazadnje pa si lahko privoščite tudi podaljševanje trepalnic. Takšna vrsta je namreč od vseh najbolj obstojna, na voljo pa vam je v številnih kozmetičnih salonih.

Trepalnice za enkratno uporabo

Med najbolj razširjenimi metodami med dekleti so umetne trepalnice za enkratno uporabo. Te se torej nanese s pomočjo posebnega lepila na vaše že obstoječe trepalnice. Ključna prednost takšne vrste je, da jih lahko po uporabi kadar koli odstranite, in to povsem na preprost način. Načeloma se ne nosijo dlje časa oziroma več kot dan.

Umetne trepalnice
Magnetne umetne trepalnice

Če smo pri odstranjevanju umetnih trepalnic za enkratno uporabo še posebej pazljivi, pa jih lahko uporabimo celo več kot le enkrat. Kljub temu ne smemo pozabiti na povsem varno pa tudi čisto shranjevanje. To namreč lahko prihrani prenekatero nevšečnost, na primer vnetje veke ali očesa. Takšne umetne trepalnice morate zato obvezno hraniti na suhem prostoru. V primeru vlage se namreč na njih lahko pričnejo na veliko razmnoževati bakterije in ne nazadnje celo glivice.

Najnovejši lepotni dodatek

V zadnjem času pa je veliko slišati o še eni novi pridobitvi na področju umetnih trepalnic. To so magnetne umetne trepalnice. Te so prav tako lahko namenjene za večkratno uporabo. Razlika med temi in navadnimi je v tem, da nam pri magnetnih torej ni treba uporabiti lepila. Za nanašanje se namreč uporabljajo le majhni magnetki, ki trepalnice učinkovito držijo na svojem mestu.

Video: Kako namestiti umetne trepalnice

Kljub temu pa morate pri uporabi takšnih trepalnic paziti, saj magnetki prav tako lahko popustijo in padejo dol. Nekatere uporabnice so celo mnenja, da je takšne veliko težje nanesti kot navadne. Takšnim vrstam težav pa se lahko najbolje izognemo tako, da se odpravimo v salon, kjer nam trepalnice podaljšajo. Pri takšnem postopku se lahko dolžina in gostota prilagodita glede na vašo obliko očesa pa tudi glede na dolžino vaših naravnih trepalnic.

Podobne teme: