Nova serija odlične kozmetike za ženske

12 Feb

Blagovna znamka Pink Panda je znana po svojih izredno kakovostnih ličilih za ženske. Najbolj opevana lastnost ličil je ta, da je večina veganskega porekla. Poleg tega pa ni noben proizvod testiran na živalih. Zaupanje žensk po vsem svetu je omogočil podjetju, da v ponudbi predstavi novo vrsto ličil priznanega londonskega proizvajalca. Tako smo dandanes lahko priča seriji kozmetike Revolution. Narejena je za ženske, ki želijo ponovno najti svojo najboljšo podobo. Vsa ličila pa so narejena le iz najboljših sestavin in so izredno barvita.

Ustvarjanje novih norm lepote

Kozmetika Revolution je narejena s tem namenom, da se ponovno razišče standarde lepote. Tako so omenjena ličila narejena za vse ženske, neglede na starost, spol in druge lastnosti. Glavni namen te kozmetike je ta, da omogoči vsaki uporabnici ponovno iznajdbo njenega najboljšega izgleda. Tako je to postala serija ličil, ki izzove obstoječe standarde lepote žensk po vsem svetu. Poleg tega pa so vsi produkti dostopni po ugodni ceni. 

Podlaga za make-up kozmetika Revolution v paličici
Kozmetika Revolution PRO Blur Stick

Prednosti, ki jo ima kozmetika Revolution je tudi ta, da je več kot 75% vseh produktov narejenih na veganski osnovi. Noben proizvod pa ni testiran na živalih, kar lahko potrdi PETA certifikat.

Znamke Revolution ličil

Na spletni strani www.pinkpanda.hu lahko zasledimo različne proizvajalce ličil. Najnovejši dodatek pa je kozmetika Revolution, ki pa je razdeljena na več podzvrsti:

Revolution PRO

Skrbno izbrana ličila za doseganje profesionalnega izgleda.

Revolution 

Prva ličila, ki spadajo pod znamko Revolution. Prevzele so svet s svojimi vrhunskimi sestavinami, odličnimi efekti ter dostopno ceno.

I Heart Revolution

Kozmetika, ki je mišljena za ustvarjanje igrivega videza. Vsi produkti imajo unikatno embalažo in izstopajo s svojo barvitostjo in domišljijo.

Revolution Skincare

Za dobro obstojna ličila je zelo pomembno, da imamo zdravo kožo. Vrhunske kreme, mazila in drugi produkti za ohranjanje zdrave kože so zajeti v omenjeno serijo.

Makeup Obsession

Kozmetika, ki doda živahnost drugim ličilom. Makeup Obsession so ličila, ki dodajo živahnost obstoječi zbirki kozmetike, ki jo ima vsaka ženska. Trendovske barve omogočajo doseganje idealnega izgleda za socialna druženja.

Kozmetika, ki so jo ustvarile ženske

Kozmetika Revolution je na voljo za nakup šele nekaj kratkih let. Podjetje Pink Panda je bilo ustanovljeno z namenom, da omogoči dostop do lepotnih produktov vsem ženskam. Podjetje je vedno dajalo veliko na mnenje svojih strank. Tako je njihova kozmetika postaja vedno boljša, saj so jo tako rekoč soustvarjali s svojimi uporabniki. Vse to je omogočilo, da je to dandanes svetovno prepoznana znamka ličil, ki premika meje lepote.

Imate nov tattoo in ne veste kako ga negovati? Potem si preberite članek z naslovom “Redna in ustrezna nega tetovirane kože“, kjer boste izvedeli vse o negi tattooja.

Podobne teme: