Ocena vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP

23 Jan

Profesionalni vrtni traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP Fast Hydro je vrhunska kosilnica. Kompaktni stroj je dobro izdelan, da sprejme vsak izziv za košnjo. To je vsestranski stroj, ki ga poganja 24-litrski Briggs in Stratton V-twin motor, njegova zmogljivost pa ni primerna samo za košnjo. Husqvarna podpira dodatno opremo, ki je lahko koristna pri opravljanju vaših dejavnosti na dvorišču.

Na to vrtno kosilnico sem naletel, potem ko sem naredil več krogov po trgovini in iskal idealen traktor za mojo srednje veliko dvorišče. Razočaran sem bil zaradi pomanjkanja vsestranskosti večine strojev, slabe manevrske sposobnosti in kontrolnih lastnosti ali celo prekomernega hrupa med njihovim delovanjem.

Traktor Husqvarna YTH24V48 24 HP mi je še posebej všeč zaradi svoje enostavnosti gibanja. Ima napredni hidrostatični menjalnik s pedali, ki omogoča relativno enostavno gibanje. Nihanje hitrosti in stabilnost je kot pri nobeni drugi kosilnici, ki sem jo uporabljal prej. Širina rezanja je prav tako impresivna glede na njeno kompaktno velikost. Tudi zagon in samo delovanje kosilnice je enostavno, motor pa proizvaja minimalen hrup med delovanjem.

Rezultati košnje so neverjetni in poteka razmeroma hitro. V snežnem vremenu sem lahko namestil paket za mulčenje in puhalo za sneg, ki je presegel moja pričakovanja in ni povzročil nobenih zapletov. Mislim, da je to najboljši traktor kosilnice v svojem razredu.

Spodaj so navedene značilnosti vrtnega traktorja Husqvarna YTH24V48 24 HP

Široka in zanesljiva rezalna glava

Vrtni traktor YTH24V48 24 HP zagotavlja odlične rezultate pri obrezovanju in vzdrževanju vaše trate. To je mogoče s 122-centimetrsko rezalno glavo, ki deluje na sorazmerno širokem polju. Opremljena je z električnimi rezili, učinkovito rezalno glavo s tehnologijo košnje z indukcijo zraka in zanesljivimi kolesi proti zdrsavanju.

Podobne teme: