Prenosni agregat Ryobi 2200 je enostaven za uporabo

4 Feb

Učinkovitost porabe goriva

Podobno kot čas delovanja, je učinkovitost porabe goriva delno odvisna od vaše uporabe.

Če zaženete stroj pri 100-odstotni ali skoraj 100-odstotni zmogljivosti, se bo učinkovitost zmanjšala. Večina potreb ne bo zahtevala te vrste obremenitve, vendar lahko pričakujete približno 5-6 ur z enim rezervoarjem goriva. Ocene so višje pri manjši uporabi (do 9 ur).

Enostavnost uporabe

Vse druge informacije o Ryobi 2200 RYI2200 so precej nepomembne, če je agregat težko uporabljati. Govorimo torej o enostavnosti delovanja; prva stvar, ki jo morate vedeti je, da se ta model zažene samo z vrvico, vendar ne pustite, da vas to prestraši.

Morda nima električni zagon, vendar je še vedno precej enostaven za zagon in delovanje. Trdno zagrabite vrvico in nekajkrat močno, vendar dovolj nežno, potegnite, da se zažene.

Ima tudi lep LED indikator, ki vam pove, da je agregat vključen in v delovnem stanju.

OPOMBA: Če LED ne sveti, agregat ne deluje ali je preobremenjen.

Ena stvar, ki jo mnogim ljudem všeč pri tem modelu, je ta, da je pripravljena na vzporedno povezavo, kar pomeni, da lahko hitro združite dva agregata takrat, ko potrebujete več moči.

Električne vtičnice

Agregat Ryobi 2200 vam nudi dve 120 voltni vtičnici in eno 12 voltno. Za večino situacij, delo ali igranje, je to več kot ustrezno število. Če pa jih potrebujete več, lahko vedno uporabite zaščito pred prenapetostmi za dodatne priključke.

Okoljska prijaznost

Okoljska prijaznost je zaskrbljujoča za mnoge ljudi in čeprav ta agregat ni oglaševan kot okoljska možnost, lahko služi tej vlogi. Samodejni nadzor prostega teka in avtomatska regulacija napetosti omogočata agregatu, da deluje zelo učinkovito, saj porabi manj goriva in zmanjša vpliv na okolje.

Podobne teme: