Snežna freza Troy-Bilt Vortex 2490

16 Avg

Nisem ljubitelj te snežne freze, vendar to ne pomeni, da ni najboljši izbira za vas. Kombinacija velikega motorja in treh stopenj omogoča tej frezi, da sneg izmetava precej dlje in ima približno dvakrat večjo zmogljivost kot Storm 2460 zgoraj. Ima vse premijske funkcije, ki jih ponuja Troy-Bilt – servo volan, ročni grelniki (ki delajo), 4-smerni nadzor izmetne cevi, dolgo izmetno cev in žarometi.

Naravnost obožuje 30-38 centimetrov običajnega snega in zabavno je gledati, kako daleč bo vrgel sneg! To, kar mi je všeč v tej snežni frezi, je sprednja stran – 3-stopenjski sveder se vrti približno 10-krat hitreje kot stranski. Da, na trgu je veliko večjih in dražjih snežnih frez, če pa želite samo uporabno dvostopenjskso frezo, da očistite vaš »tipičen« dovoz, je to ena najboljših izbir kot so zapisali na spletni strani Housista.com.

V 5-10 cm snega, ventilator samo “razpiha” sneg povsod naokoli. To pomeni, da morate očistiti dovoz v enem hodu, vendar morate vedno imeti neočiščen del vašega dovoza na desni strani stroja. Z drugimi besedami, začeti morate sredi dovoza in ob koncu prehoda obračati levo. Stroja mi ni uspelo zamašiti, ampak če boste čistili moker sneg, se ga po navadi nekaj nabere v ohišju. Imeli boste veliko dela s čiščenjem preden stroj pospravite v garažo.

Snežna freza Troy-Bilt 66cm


Če je snežna freza s 71 cm prevelika za vašo garažo, vendar želite nekaj večjega od 61 cm, je dobra izbira 66 cm. Troy-Bilt ponuja poceni Storm 2660 in zelo ugoden Storm 2665.

Storm 2660 je 66-centimetrska različica Storm 2460, ki je opisan zgoraj. Ima dober 208cc Troy-Bilt motor, trdno os, dobre pnevmatike in podaljšano izmetno cev. Vendar pa nima daljinskega krmiljenja deflektorja.

Podobne teme: