Dostava paketa v istem dnevu

5 Nov

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste odlašali z nakupom, potem pa ste morali držati pesti, da boste kupljeni izdelek prejeli pravočasno? Ob vse večjem razmahu spletnih trgovin, zlasti tistih, ki ponujajo specializirane proizvode in blagovne znamke, ki jih velike fizične trgovine ne nudijo, je to izkušnja, ki jo pozna že skoraj vsakdo. In ravno zato je pomembno, da spletna trgovina skrbi za hitro dostavo – dostava paketa v istem dnevu je potrebna pogosteje, kot se zdi.

Sama sem pred tednom dni preko spleta naročila darilo za nečakov rojstni dan. Nisem si mislila, da bom z nakupom pozna, saj sem računala, da bo praznovanje šele naslednji vikend, vendar so se zaradi vremenske napovedi odločili z njim nekoliko pohiteti. In tako je bilo treba darilo najti na spletu, saj ni bilo časa za »šoping«, pri tem pa je bilo nujno poskrbeti tudi za izjemno hitro dostavo. Svak in svakinja sta sicer rekla, da se zavedata, da gre za vabilo »na hitro« in ne bo zato nič hudega, če darilo prinesem kasneje, a saj veste – otroci se rojstnega dne veselijo predvsem zaradi dveh stvari: prva je torta, druga je darilo. Če prideš na praznovanje brez darila, je bolje, da sploh ne prideš – razen, če želiš namesto veselja v otroških očeh videti razočaranje.

Spletna trgovina, v kateri sem naročila precej posebno igračo, mi je zagotovila, da bo hitra pošta poskrbela, da prejmem darilo pravočasno. In res – dostava paketa v istem dnevu se je izkazala za resnično. Poskrbeti sem sicer morala, da bo nekdo ob dostavi doma in bo paket sprejel ter plačal stroške, a s tem na srečo ni bilo težav. Tako smo lahko že naslednje dopoldne odšli na praznovanje in se imeli lepo, nečaka pa smo z igračo seveda tudi zelo razveselili.

Podobne teme: