Dostava paketa v enem dnevu kamorkoli po Sloveniji

12 Feb

Kmalu bo napočil čas velikonočnih praznikov in peke. V primeru, da nameravate poslati vašim najbližjim majhno pozornost, s katero boste pokazali, da mislite nanje, to storite kar s hitro dostavo. Želene predmete zapakirajte, pokličite dostavno službo in oddajte. Paket bo dostavljen v nekaj urah.

Izberite ekspres dostavo

Klasična oddaja pošiljk je stvar preteklosti. Večina ljudi ima raje hitro dostavo, saj so paketi vročeni na želeni lokaciji že v roku enega dne. Cena je odvisna od same velikosti, teže in specifičnih navodil pošiljatelja. Dostavne službe so za razliko od standardne Pošte bolj fleksibilne in prilagodljive glede zahtev ter potreb strank. Velikost, teža in oblika pošiljke tako ne igrajo velike vloge, saj sprejmejo tudi pakete nadstandardnih in neklasičnih dimenzij.

Varnost pri transportu je zelo pomembna

Največja prednost te storitve je v tem, da je pošiljka na želeni lokaciji v roku nekaj ur. Ekspres dostava manjših in večjih pošiljk je odlična zaradi prilagodljivih, zanesljivih in natančnih storitev ponudnika. Vse pošiljke so vedno obravnavane s skrbjo. Skrbi o tem, da bi se vaši izdelki med transportom poškodovali, so popolnoma odveč. V redkem slučaju, ko pride do poškodb tovora med transportom, pa dostavna služba nudi možnost vračila denarja.

Oddaja zaupnih in občutljivih pošiljk

Ekspres dostava zaupnih, vrednih in dragocenih dokumentov, je s kurirsko službo izjemno hitra in enostavna. Po pozivu stranke, se kurir odpravi prevzeti pošiljko nemudoma ali pa odide ob določenem času. Cena je odvisna od želenega časa za dostavo, razdalje med pošiljateljem in prejemnikom ter teže paketa.

Kurirji dostavljajo tudi zaupne dokumente, javna naročila, vzorce, različne materiale in druge občutljive pošiljke. Med transportom so vsi predmeti skrbno skladiščeni in varni pred udarci. Po želji stranke, kurirji pošiljke zapakirajo v dodatno embalažo za dodatno varnost. Ekspres dostava vam prihrani tako čas, kot denar, saj vam vaših dragocenosti ni potrebno več osebno dostavljati izdelkov.

Podobne teme: