Berryshka

3 Apr

Kupujete darila za svoje najdražje in ne veste kaj bi kupili? Berryshka je zagotovo ena izmed rešitev, ki jo potrebujete, ko je čas za obdarovanje. Te slastne čokoladice in žgane pijače lahko razveselijo marsikoga, ki te stvari obožuje. Sicer pa le kdo bi uprl slastno dobri čokoladi kot je Berryshka?Berryshka
Prav gotovo nekdo, ki ljubi čokolado, ne. To so popolna presenečenja in darila za praznike, ki so polni dobrot in druženja v krogu družine.

Kaj je Berryshka?

Berryshka je priznana čokoladnica z vrhunskimi čokoladnimi izdelki, žganjem in likerji različnih okusov. Njihovi izdelki so izvrstni in visoko priznani, ter njihova sodelovanja so zgolj z najboljšimi. Izdelki in darilni seti so kot nalašč narejeni za posebna darila in presenečenja za nekoga, ki te stvari obožuje. Njene visoke cene in visoka kakovost je trenutno najbolj priljubljena v Pragi in Londonu, kjer ima trenutno tudi največ kupcev, dolgoročno pa bi z vodilnimi ponudniki radi zasloveli tudi pri nas. Največja prodaja pa je trenutno tudi na Češkem, ker je tudi glavni izvozni trg. Na spletni strani od Berryshke si lahko ogledate tudi vso njeno zgodovino kako je nastajala skozi desetletja in ogledate si lahko tudi video kako jo izdelujejo danes. Te božanske čokolade imajo vsekakor skrit recept, vendar pa vam lahko predstavimo kako se izdelujejo.

Kako se izdeluje Berryshka?

Prednost te čokolade je, da ko jo enkrat poskusiš jo želiš vedno znova. Vsak okus in vsaka čokoladica je skrbno izbrana in zgodba se tudi najprej začne z kakavovim zrnom. Kakav pa raste na zimzelenem drevesu v tropskih krajih. Najprej se začne tako da iz strokov poberejo kakavova semena in ji daj na sonce, da se ti obarvajo vijolično. Ko se obarvajo so pripravljena za praženje in fermentacija s katero se zmanjša raven sladkorja v zrni, njihova barva pa se spremeni v čokoladno barvo. Zrna nato dobro posušijo, očistijo in odstranijo koščice. Pražijo jih na 120 stopinj Celzija, s tem dosežejo prave barve kakava, bogat okus in z ohlajanjem preprečijo na daljno praženje. Pražena semena gredo nato v stiskalnico, kjer nastane gosta in tekoča rjava kakavova masa, z finimi delci kakava. Kakav v prahu, kakavovo maslo in kakavova masa so glavne sestavine, da lahko izdelajo izvrstno čokolado, ki jo nato kupite in uživate v slastnem in edinstvenem okusu.

https://www.youtube.com/watch?v=hSnyzhLw7n0

Podobne teme: