Kodralnik las za čudovito skodrano pričesko

3 Jul

Si želite skodrano in elegantno pričesko za poseben večer. Kupite si kodralnik las, ki vam bo omogočil čudovite kodre že le v nekaj minutah. Njegova ultra hitra zmogljivost vam bo omogočila, da ne boste več potrebovali ure in ure za urejanje pričeske, ampak si jo boste lahko uredili le nekaj minut pred odhodom.Kodralnik lasNa voljo so vam tudi 3 stopnje toplote in seveda tudi različni učinki kodrov. Njegova dolžina kabla je 2,5m, ki pa ga lahko priključite v električno napetost 250 V. Najbolj pozitivna zadeva kodralnika pa je ta, da v primeru da ga po prenehanju uporabe pozabite ugasniti, se ta po 60 min izključi kar sam in s tem onemogoči, da bi prišlo do kakšne neprijetne nezgode, ki si jo zagotovo ne želi nihče.

Kako deluje kodralnik las?

Ko boste kupili kodralnik las, boste ob nakupi poleg prejeli tudi slovenska navodila za uporabo. Vseeno pa vam bomo mi na kratko opisali postopek kodranja las. Kar najprej potrebujete je, da v roke vzamete snop las in ga vstavite v kodralnik, ter zaprete pokrov. Seveda pa mora biti ta vključen v elektriko, da sploh lahko deluje. Ostale lase, ki pa ste jih izpustili pa vam bo kodralnik las vase posesal kar sam. Ko boste imeli vse lase v kodralniku, držite stikalo in počakajte nekaj trenutkov, dokler ne slišite štirikrat pisk in vaši lasje bodo skodrani, kot ste si želeli. Tako postopek ponovite še na ostalih laseh in vaša pričeska bo skodrana in pripravljena na odhod že v nekaj minutah. Na voljo imate več vrst kodrov, kot sta mehki valovi ali globoki kodri in tudi nastavljive stopnje toplote. Njegove grelne plošče v aparatu so zaščitene s keramično prevleko in vam tako onemogoči poškodbe vaših las.

Kodralnik za lase pa je lahko tudi odlično darilo, tako kot so to lahko prenosni računalniki oziroma prenosniki ali kaka druga tehnika.

Kodralnik las lahko potuje z vami

Dimenzija kodralnika las je nekje 28 x 10 x 8 cm, kar je zelo malo in vam posledično omogoča, da ga lahko odnesete sabo na pot. Primeren je tako za v potovalko, osebno torbico, kot tudi za malo večjo toaletno torbico. Enostavno ga lahko s sabo odpeljete na kakršno koli potovanje, kjer boste želeli imeti skodrane lase in lepo pričesko.

Express dostava pa vam lahko dostavi tako kodralnik las, kot kak drug izdelek, ki ga naročite v spletni trgovini. O tem si lahko več preberete, če sledite povezavi.

Podobne teme: