Kam na izlet

7 Maj

Naslov: Kam na izlet
URL: http://www.kam.si

Kam.si je največji izletniški portal v Sloveniji. Na portalu je objavljenih več kot 1500 člankov. Posebej je potrebno izpostaviti opise 210 romarskih poti po Sloveniji, ker je to edino mesto na spletu s tako obširno predstavitvijo romarskih krajev. Največji in najbolj obiskan del vsebine seveda predstavljajo opisi izletov, ki se tudi redno dodajajo.

Določeni tematski sklopi so prav tako povsem unikatni. Tako je področje Slovenskih domačij, kjer je objavljena trenutna največja zbirka opisov pomembnih starih slovenskih domačij, ki so spremenjene v bolj ali manj turistične objekte. Zanimivo je tudi področje Veliki Slovenci, saj kar nekaj opisov pomembnih Slovencev uvrščenih na prva mesta v spletnih iskalnikih.

Portal kam.si ima trenutno okrog 1500 obiskovalcev na dan, obisk pa se še vedno počasi povečuje. Nadaljnji načrti vsebujejo predvsem aktualizacijo portala, se pravi bistveno razširitev napovednika dogodkov in poskus ponovnega zagona foruma na portalu, ki trenutno bolj ali manj miruje.

Podobne teme: