Ideje za božična darila

20 Okt

Vedno ista zgodba, vsako leto ista pesem, vsakič se vse ponovi od začetka, a vprašanje ostaja isto. Kaj kupiti nekomu za božično darilo? To je tisto, ki ga ni treba kupiti, kot za rojstni dan, ampak ga Božiček prinese brezplačno, no, vsaj tako govorijo otroci.

Za domače in vse druge

Božič velja za družinski praznik, ki ga praznujemo v krogu družine, kjer se največkrat tudi obdarujemo. Otrokom darilo za božič prinese dobri mož po imenu Božiček, odrasli pa se obdarujemo med sabo in si voščimo srečen in miren božič.

Kaj si podarimo za božič, je odvisno od družine do družine. Nekateri si podarjajo darila večjih vrednosti, spet drugim pa je dovolj le neka drobna pozornost, kot je recimo dobra čokolada ali kaj podobnega. Otroci pa so seveda najbolj od vsega veseli različnih igrač.

bigjigs-3

Čeprav gre za družinski praznik, pa to nikakor ne pomeni, da smete obdarovati samo svojo družino. Tudi vsi ostali bodo veseli kakšne pozornosti, s katero jim boste zaželeli mir in vse dobro za božič.

Kaj podariti za božič?

Predstavljamo vam tri predloge za božična darila, več konkretnih idej pa lahko najdete na internetni strani na naslovu www.bozicnadarila.si – oglejte si, kaj ponujajo!

1. Zabavna božična darila

Čeprav je božič prav poseben družinski praznik, pa to še ne pomeni, da se ne sme podariti kaj zabavnega. Recimo da vsem družinskim članom podarite rdeče Božičkove kape z belim cofkom – tako bo fotografiranje po odpiranju daril postalo še bolj zabavno, vi pa se boste praznovanja božiča še dolgo spominjali prav po nasmeških vseh udeleženih na obrazu …

2. Darila za dobo počutje

Lepo je, če za božič podarite nekaj, kar bo obdarjencu polepšalo tudi ostale dneve, recimo blender, s katerim si bo lahko vsako jutro pripravil zdrav smoothie in tako naredil nekaj dobrega tudi za svoje počutje. Odlično darilo so tudi razni prehranski dodatki oziroma tako imenovana super hrana, ki obdarjencu pokaže, da vam je mar za njegovo počutje ter da si želite, da bi ostal zdrav.

3. Družabne igre za vso družino

druzabna-igra-naseljenci-otoka-catan-junior

Odlično darilo za božič pa so tudi družabne igre. Z njimi ne boste razveselili le otrok, ampak tudi odrasle, božičnega večera pa se boste spominjali po druženju, ki ste ga preživeli za mizo ali na tleh med igranjem zanimive družabne igre – tak čas je kvaliteten družinski čas in prav to je tudi bistvo božiča!

Podobne teme: