Prvomajski najem jadrnice

28 Feb

Že veste kje boste preživeli podaljšan vikend okoli prvega maja? Letošnji prazniki so razporejeni tako, da lahko s tem ko vzamete 3 dni dopusta koristite kar 9 dni brez službenih obveznosti. In kaj bi bilo bolje kot če si po dolgi zimi privoščite najem jadrnice.

Letošnja zima je bila na trenutke zelo mrzla in kar nekaj ljudi si želi, da bi bilo čim hitreje nazaj toplo poletje. Želja se vam lahko hitro uresniči, če se odpravite proti morju, kjer so temperature bolj mile. Za zagrizene jadralce pa je to priložnost, da po zimskem zatišju spet zajadrajo na krovu jadrnice. Temperatura morja lahko doseže tudi več kot 18 stopinj celzija, kar pa je že dovolj za marsikatero pogumno osebo, da skoči z jadrnice v morje. To res niso temperature za namakanje v toplem morju, vendar za skok z jadrnice in nekaj zamahov v prvomajskem morju, več kot dovolj.

Ne pozabite se odločiti za najem jadrnice čim prej, saj vam tak najem prinaša dodatne ugodnosti. Najem jadrnice vas tako lahko pride tudi do dvajset odstotkov ceneje. Tak najem se imenuje first minute najem in zagotovi veliko izbiro jadrnic po ugodnih in dostopnih cenah.

jadrnica

Če vam službene obveznosti ne dovoljujejo, da bi rezervirali jadrnico vnaprej lahko razmislite o last minute ponudbi. Last minute ponudbe so ponudbe v zadnjem trenutku ali ponudbe, ki se oddajajo v času krajšem od enega meseca od samega najema jadrnice. Ponudba jadrnic last minute je občutno manjša. Ker pa imamo manjše število jadrnic na izbiro lahko trgovci ponavadi spustijo cene najema in lahko tako dobimo jadrnice po podobnih cenah kot pri first minute ponudbi.

Zagotovite si željeni model jadrnice že danes in rezervirajte jadrnico čim prej, da vas kdo ne prehiti in pred vami rezervira vašega priljubljenega modela jadrnice. Če vam pa služba ne dopušča pa razmislite o last minute najemu.

Podobne teme: