Povečajte kredibilnost vaše spletne strani s SSL certifikati

17 Feb

Potrošniki so zaradi visoke stopnje spletnih prevar postali izjemno nezaupljivi do spletnih trgovin. Zaradi strahu pred zlorabo njihovih osebnih podatkov, se obračajo zgolj na predhodno preverjene spletne strani s SSL certifikati. Z njimi se zakodirajo vsi osebni podatki strank, kar prepreči vsakršno zlorabo podatkov s strani hekerjev.

Višja stopnja zaščite vaših strank

SSL certifikat omogoča varno komunikacijo med spletno stranjo in obiskovalcem. Največja potreba po tem certifikatu je pri poslovanju spletnih trgovin. Vsi osebni podatki obiskovalcev se zaščitijo z enkripcijo, kar onemogoča zlorabo s strani hekerjev. Osebni podatki, kot so ime, priimek, številka kreditne kartice in podobno, so popolnoma zaščiteni. Stranke bolj zaupajo spletnim stranem s to vrsto enkripcije podatkov in se zato nanje vračajo.

Različne načini preverjanja verodostojnosti domene

Vsak internetmojster ve, da obstaja veliko različnih vrst SSL certifikatov. Paketi SSL gostovanja se razlikujejo glede na način preverjanja domene, čas za pridobitev ter glede na število poddomen. Podjetja z večjim številom poddomen se odločijo za Comodo Wildcard, ki je dodeljen še v istem dnevu.

Comodo Wildcard je idealen za vse, ki hočejo zaščititi veliko različnih poddomen. Namesto večkratnega individualnega nakupa SSL certifikata, z enim Wildcardom zavarujete neomejeno število poddomen na neskončnem številu fizičnih strežnikov. Tako na dolgi rok prihranite veliko denarja.

EV certifikati

SSL gostovanje z EV certifikati je najbolj priporočljivo za spletne trgovine. Stranke EV potrdila najbolj prepričajo v kredibilnost in zanesljivost vaše spletne trgovine. Obširno in natančno preverjanje potrdila, je dodaten razlog za večje zaupanje strank. Za razliko od ostalih certifikatov, preverjanje EV potrdil vključuje ne samo pregled domene, temveč tudi pregled podjetja oziroma organizacije, ki je zaprosila za certifikat.

Podatke se primerja tudi s podatki iz različnih poslovnih registrov. Velika prednost te vrste zaščite vaših strank je tako v tem, da avtomatično nudi veliko višjo stopnjo zaupanja v vaše storitve in v vse transakcije na vaši spletni strani.

Podobne teme: