Oglaševanje našega podjetja s promocijskimi artikli

12 Feb

Oglaševanje je izredno velik izziv za vse novopečene in izkušene podjetnike. Poleg tega se vedno več podjetij odloča za vlaganje v spletni marketing. Tako se mnogokrat pozabi na moč fizičnih promocijskih daril. Ta imajo lahko izreden potencial, saj so direktna in boljša pri vzpostavitvi osebnih povezav. To je tudi razlog, da je promocijski tekstil odlično poslovno darilo. Večina prejemnikov obdrži za dolgo časa darovano promocijsko darilo. To pa vedno opominja obdarovanca na našo velikodušnost in pozornost, ki smo mu jo namenili.

Tekstil je cenovno ugoden

Večina podjetnikov nima veliko sredstev na začetku svoje poslovne poti. Tako si težko privoščijo oglaševanje svojih produktov in storitev širšemu občinstvu. Promocijski tekstil pa je zelo ugoden za nakup. Tako lahko naredimo unikatne majice ali druga oblačila, ki so primerna za darovanje ob posebnih priložnostih. Te priložnosti so lahko:

  • Sklenitev novih poslovnih razmerij
  • Darilo ob nakupu storitev
  • Praznovanje uspešnega poslovnega leta

Na spletni strani www.habeco.si bomo našli različna oblačila primerna za darovanje. Ta lahko po volji spremenimo in jim dodamo svoj potisk. Ključ je, da uporabimo domišljijo, ampak ne pretiravamo. Preproste oblike, napisi in grafika je skoraj vedno več kot dovolj, da naprej predamo svoje sporočilo.

Oblačila so funkcionalna

Ena izmed največjih prednosti promocijskega tekstila je funkcionalnost. Majice lahko nosimo skoraj kjerkoli in kadarkoli. So idealne za vsakodnevno uporabo pri preživljanju prostega časa ali pri delu. Stranke, ki bodo nosile naša potiskana oblačila, se bodo vedno zavedale, kdo jim jih je podaril.

Kvaliteta je tukaj izrednega pomena. Vedno izberimo bolj kvalitetno vrsto tekstila, saj se lahko drugače pokažemo v bolj slabi luči prejemnikom daril. Z majicami zagotovimo, da jih bodo prejemniki prej ali slej nosili, ko bodo doma ali v zunanjem svetu. Tako pa se bodo tudi občasno spomnili na naše podjetje.

Tekstil je vedno v modi

Promocijski tekstil je vedno v modi. Tako ne potrebujemo skrbeti, da bi oblačila zastarala ali postala neprimerna za nošnjo. Visoko-kvalitetne majice zagotovijo, da jih bodo prejemniki nosili še leta kasneje. Ena izmed skritih prednosti promocijskih oblačil je tudi ta, da z nošnjo oglašujemo podjetje, ki se na njih nahaja. 

Promocijski tekstil je zelo ugoden za nakup
Promocijski tekstil je lahko odlično poslovno darilo

Poleg tega pa oblačila ne izstopajo na tako močan način, kot nekatere spletne reklame, plakati in podoben material. To naredi oglaševanje naše znamke bolj naravno in prijetno. Ljudje pa so veliko bolj odprti na nevsiljivo oglaševanje, ki ga nudijo poslikana oblačila.

Zaposleni lahko nosijo ekipne majice

Eden izmed načinov pospeševanja produktivnosti je nošnja uniform. Tako lahko našim zaposlenim podarimo promocijski tekstil. Nošnja enakih majic izboljša sodelovanje med člani v ekipi in vzbuja občutek pripadnosti. Poleg tega pa bodo stranke opazile zaposlene ter z njimi lažje vzpostavile komunikacijo. 

Tekstil lahko preoblikujemo v mnogo različnih oblačil primernih za obdarovanje. To je eden izmed najboljših načinov za širjenje zavesti o našem podjetju, ne da bi za to morali odšteti veliko sredstev.

Podobne teme: