Najbolj priljubljeni kosi oblačil za promocijo podjetja

13 Dec

Številna podjetja ob koncu leta ter ob drugih številnih priložnostih svojim zvestim kupcem, poslovnim partnerjem, zaposlenim in še komu podarjajo promocijska darila. Ta morajo biti seveda dovolj preudarno izbrana. Ključno je, da je podarjeni promocijski material kar se da uporaben in dovolj kakovosten. Med številnimi možnostmi je tekstil za promocijo daleč najbolj zaželena izbira. Obdarjenci se posebej veselijo kosov oblačil, kot so denimo puloverji s kapuco.

Hoodiji so zasnovani tako, da se vanje lahko udobno oblečejo tako ženske, moški kot tudi otroci. Nekateri med njimi so povsem športnega videza, drugi so krojeni nekoliko bolj elegantno. A ne glede na to morajo puloverji s kapuco, ki so namenjeni promociji določenega podjetja, na ustreznem mestu vključevati še kakovosten tisk. Ta je lahko v obliki logotipa, imena podjetja ali česa drugega.

Poleg kapucarjev priljubljene tudi majice

Puloverji ali jope s kapuco so dobrodošle v vseh letnih časih. Tudi zaradi slednjega je takšen kos oblačila priljubljen pri obeh spolih ter vseh generacijah. Je pa res, da je zimski pulover s kapuco nekoliko drugače obložen v primerjavi s tistim, ki je primeren za nošenje v toplejšem letnem času.

puloverji s kapuco za promocijo podjetja
Obdarjenci se posebej veselijo puloverjev s kapuco, ki so dobrodošli v vseh letnih časih.

Seveda tekstil s kapuco ni edini zelo zaželen promo material. Enako priljubljene so še majice z dolgimi ali kratkimi rokavi. Tudi te namreč lahko oblečemo kadar koli – poleti kot samostojni kos gornjega oblačila, pozimi pa jih nosimo spodaj pod puloverjem ali jopo. Tudi promocijske majice so primerno potiskane.

Promocijske kape in rokavice

Promocijski tekstil – tisk na oblačila

Na seznamu materiala za promocijo podjetij so daleč na vrhu še nekateri kosi oblačil ali pa dodatki, ki nam lahko odlično služijo tudi pri ukvarjanju s športno dejavnostjo.

Podobne teme: