Majice z napisom za najrazličnejše priložnosti

9 Maj

Zagotovo imate v svoji garderobni omari vsaj nekaj potiskanih oblačil. Če ne drugega, imate majice z napisom, ki so lahko prav zaradi kakovostnega potiska videti še toliko bolj posebne. Seveda pa je obstojnost takšnih izdelkov precej odvisna od materiala in ne nazadnje tudi od kakovosti oziroma vrste tiska. Prav posebej lepe pa so videti majice, ki vsebujejo vezene motive, vzorce ali napise.

Tisk na majice vam pri nas nudijo številna podjetja. Nekatera se izjemno uspešno predstavljajo tudi na spletu. Na njihovih straneh si lahko po svojih merah naročite majice ali kakšen drug tekstil, ki ga nato daste še poljubno potisniti ali pa se torej odločite za vezenje.

Kdaj se ljudje najpogosteje odločajo za printanje majic

Majice s takšnimi in drugačnimi napisi so vam na voljo v najrazličnejših prodajalnah s tekstilom. Kljub pestri ponudbi pa ni nujno, da najdete majice, ki jih želite nositi ob posebni priložnosti. A četudi najdete ustrezen kos, vam prodajalci na primer ne zmorejo zagotoviti večje količine, ki bi si jo želeli.

Za tisk na majice se najpogosteje odločamo, ko je pred nami kakšen sila posebej dogodek. Lahko je to priložnost, ki se praviloma dogodi le enkrat ali dvakrat v življenju. Pri tem mislimo na primer na dekliščino, fantovščino, abrahama, svetovno prvenstvo v kakšni športni dejavnosti in podobno. Tedaj si želimo, da bi večja ali manjša skupina oseb z istimi interesi na sebi nosila enake ali vsaj približno enake majice, jakne ali kaj podobnega.

Zagotovo imate v svoji garderobni omari vsaj nekaj potiskanih oblačil.

Izbira napisa na majici

Za tiskanje na majice in druge kose oblačil morate najprej seveda najti primernega ponudnika. Dobro je poiskati takšnega, ki vam na enem mestu ponuja ogromno izbire najrazličnejših vrst tekstila, obenem pa vam ponuja še kakovosten tisk ali pa vezenje. Ko se odločite za velikosti, barve in zasnovo tekstila, je na vrsti izbira napisa in motivov oziroma vzorcev. Na majici je lahko seveda natisnjena tudi kakšna nadvse pomenljiva fotografija.

Verjetno boste na majice za dekliščino dali povsem drugačen napis kot na oblačila, ki so na primer namenjena za navijanje na nogometni prireditvi. Če se le da, pa naj bo napis na vseh majicah čim bolj optimističen, morda tudi zabaven.

Unikaten potisk majic
Verjetno boste na majice za dekliščino dali povsem drugačen napis kot na oblačila, ki so na primer namenjena za navijanje na nogometni prireditvi.
darila za rojstni dan

Prav posebna darila za rojstni dan

Če želite obdarovanca za njegov rojstni dan še posebej razveseliti, potem mora biti izbira darila dovolj tehtna oziroma preudarna. Veliko ljudi namreč darila za bližnje kupuje kar na pamet oziroma glede na to, kar je všeč njim samim.

Podobne teme: