Nakup smešne majice za darilo za rojstni dan

10 Nov

Zabavna in smešna majica za moškega

Zabavne in smešne majice za moškega so ponavadi v črni, sivi ali modri barvi z dodanim smešnim napisom ali sliko. Slavljenca presenetimo s smešno sliko z njegovega otroštva in s smešnim napisom. Tako se bo s smešno majico za rojstni dan vedno z nostalgijo spominjal mladosti. Presenetimo ga tudi s kakšno družinsko ali prijateljsko fotografijo iz skupnega druženja. Če ima slavljenec dober smisel za humor, pa poiščemo zelo smešno in nagajivo fotografijo iz njegove preteklosti ter jo dopolnimo z nepozabnim napisom.

Majica za fantovščino
Vsaka zabava ob poroki si zasluži unikatne majice za fantovščino s katerimi presenetimo ženina

Noro smešne majice za ženske

Draženje svoje boljše polovice s smešno obleko je odlična ideja tudi za vsakega moškega, ki hoče žensko nasmejati. Na smešno majico tako natisnemo fotografijo ženske, ko je še neurejena, neprespana ali v pižami ter dodamo smešen napis. Lahko tudi izberemo kakšno otroško fotografijo, katere se ženska malce sramuje ter dodamo besedilo povezano z njenim staranjem. Med zelo smešne mikice spadajo tudi take z zakonskimi slikami, besedili o koncu zabavnih dni zaradi poroke in podobno.

Preberite naslednji članek: Delovna obutev za najučinkovitejše opravljanje najrazličnejših nalog

Zaščitni čevlji za delo morajo biti karseda udobni in pa tudi ustrezni za različne tipe stopal, ne nazadnje morajo biti tudi dovolj učinkoviti za opravljanje najrazličnejših nalog.

Unikatne majice za fantovščino po meri

Vsaka zabava ob poroki si zasluži unikatne majice za fantovščino s katerimi presenetimo ženina in mu priredimo nepozaben spomin. V kolikor je ženin bolj konservativen, izberimo majice za fantovščino z umirjenim napisom o datumu zabave, kraju in z umirjeno fotografijo. V kolikor pa je ženin bolj odprte narave, smo lahko pri izbiri motiva oblačila zelo navihani. Na spletni strani za tiskanje na oblačila izbiramo že med obstoječo bazo oblačil ali pa oblikujemo unikatno mikico za fantovščino kar sami.

Podobne teme: