Zabavno potiskane majice za rojstni dan

25 Dec

Personalizirana ali unikatna oblačila so v trendu že precej dolgo časa. Še posebej pa smo navdušeni, če takšen izdelek prejmemo za rojstni dan ali pa ob kateri koli drugi priložnosti. Če te sreče nimamo, pa si majico lahko damo natisniti kar sami. Na spletu obstaja celo aplikacija, s pomočjo katere majico ali kakšen drug tekstil oblikujete povsem pod lastnim okriljem.

Nakup ali pa izdelava majice za rojstni dan ali za kakšno drugo priložnost pa vseeno ni tako preprosta naloga, kot se zdi na prvi pogled. Čeprav ste si morda že izbrali odličnega ponudnika, ki vam bo pomagal izdelek oblikovati, pa je bistvena tudi sama ideja. Ni vseeno, kaj bo na majici pisalo oziroma kateri motiv jo bo krasil.

Personalizirana ali unikatna oblačila so v trendu že precej dolgo časa.

Pri izdelavi majice za rojstni dan po meri bodite čim bolj kreativni

V kratkem ste povabljeni na praznovanje rojstnega dne svojega znanca, ki ga želite presenetiti z unikatnim kosom tekstila. Odločili ste se, da boste zanj izdelali prav posebno majico, ki je ni moč dobiti oziroma kupiti v prav nobeni prodajalni. Na majici bo namreč fotografija znanca in vas, ki ste jo posneli pred leti. Zavedate se, da bo presenečenje še toliko večje, ker je slavljenec na to že zdavnaj pozabil.

A pod ali nad fotografijo na majici morate še kaj zapisati. Pri izbiri besedila bodite kar se da izvirni oziroma kreativni. Še najbolje se obnesejo majice za rojstni dan z zabavnimi oziroma šaljivimi napisi.

Unikatna majica za abrahamovca ali abrahamovko

Posebno doživetje je tudi praznovanje petdesetega rojstnega dne. Ljudje imamo običajno navado, da tedaj priredimo nekoliko večjo zabavo, kamor povabijo vse svoje sorodnike, prijatelje, sodelavce in druge znance. Za piko na i pa lahko goste opremite s prav posebnimi majicami, na katerim bo natisnjena številka 50, na primer v obliki prometnega znaka.

Sicer pa se vloge lahko tudi zamenjajo. Če niste gostitelj, temveč gost, lahko abrahamovcu ali abrahamovki podarite nadvse posrečeno majico za rojstni dan, ki bo dala vedeti, da slavljenec obeležuje že pol stoletja svojega življenja. Izbira majice za rojstni dan pa bo še toliko večje presenečenje, če bo zasnovana povsem unikatno.

Podobne teme: