Statement ogrlice so in

23 Jun

V svetu nakita v zadnjem času prevladujejo večji in zelo opazni kosi, enako pa velja tudi za ogrlice. Statement ogrlice, kot takšnim masivnim in opaznim ogrlicam rečemo, so enostavno zelo modne, zato morate kakšno takšno ogrlico imeti v omari tudi vi.Statement ogrlice

Nosijo jih svetovne zvezde

Če si ogledate kakšno prireditev, po kateri zvezdnice stopajo v večernih toaletah po rdeči preprogi, boste opazili, da jih veliko nosi zanimive in atraktivne statement ogrlice. Holywoodske zvezdnice vedo, kaj je v trendu in kako se obleči, da bodo videti moderno in privlačno, oziroma to vedo njihovi stilisti, ki zanje izbirajo najboljše kose, med katere spada tudi nakit.

Kako kombinirati statement ogrlice?

Statement ogrlica

Veliki opazni kosi nakita pridejo najbolje do izraza na enobarvnih oblačilih ali na goli koži. Nekoč je veljalo, da je treba ogrlice nositi tesno ob vratu ali na goli koži dekolteja, vendar pa že dolgo ni več tako. Po zadnji modi je recimo do vratu zapeta srajca, čez katero si nadenete veliko in bogato okrašeno ogrlico, s katero boste gotovo vzbujali pozornost.
Danes torej velja, da lahko nakit nosite skoraj kakorkoli, pomembno je le, da pride do izraza in da izberete en močen kos, ki bo dal vašemu oblačilu posebne pečat. Če izberete statement ogrlico, potem pravzaprav ne potrebujete nobenega dodatnega nakita ali modnih dodatkov, če pa želite, lahko dodate le prstan ali zapestnico, medtem ko so uhani pogosto že preveč, sploh če k toaleti kombinirate še umetelno spleteno frizuro.
Pri tem velja dodati še eno opazko: če izberete zelo opazno ogrlico, poskrbite, da se jo tudi vidi. Ne zakrivajte jo torej z lasmi, saj bo tako premalo prišla do izraza. Če imate dolge lase, si jih torej počešite nazaj oziroma spnite, prav tako pa razmislite, kakšen blazer ali jopico boste oblekli čez vašo toaleto – pomembno je, da ima dovolj velik izrez, da se ogrlica vidi.

Kje najti najlepše statement ogrlice?

Lideja.com vam ponuja pestro izbiro raznolikih ogrlic, med katerimi so zelo bogate ogrlice, ki vas bodo očarale s kombinacijo različnih perlic, obeski in kristalčki. Na voljo so v različnih barvnih tonih in dolžinah, vsak model pa je nekaj posebnega in edinstvenega, zato boste s takšno ogrlico vzbudili pozornost ter obogatili svoj modni slog.

https://www.youtube.com/watch?v=ByAfhW0uU4M

Podobne teme: