Vpis na tečaj masaže v Ljubljani

17 Jan

Naša prestolnica ponuja številne storitve, med drugim se lahko vpišete tudi na tečaj masaže. Še preden se odločite za takšno vrsto izobraževanja, morate dobro razmisliti, kaj si pravzaprav želite. Se želite vpisati na tečaj klasične masaže ali na katero drugo vrsto.

Tečaj masaže Ljubljana vam omogoča, da se izurite v klasični masaži, športni masaži, v zvočni terapiji, ne nazadnje se odločite lahko tudi za refleksno masažo stopal.

Kaj omogoča tečaj refleksne masaže stopal?

Kako poteka tečaj masaže v Ljubljani, na hitro lahko preverite tudi na spletni strani podjetja, ki vam omogoča tovrstne storitve. Če vas zanima tečaj refleksne masaže stopal, potem boste ugotovili, da je primerna tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene maserje, za pedikerje, za zdravstveno osebje in še bi lahko naštevali.

tečaj masaže Ljubljana za refleksno masažo stopal
Refleksna masaža stopal je vrsta terapije, ki uporablja nežen pritisk na določene točke vzdolž vaših stopal, da vam pomaga do boljšega počutja. Znanje, ki ga boste pridobili na tečaju masaže v Ljubljani zlahka lahko uporabite tudi na lastnih stopalih.

Ključni cilj refleksne masaže stopal pa je pridobiti znanje o pravilnih tehnikah izvedbe refleksne masaže stopal, in sicer preko con glavnih organov. Seveda pridobljeno znanje na tečaju zlahka lahko uporabite tudi na lastnih stopalih.

Tečaj aromaterapije

Če vas zanima svet dišav in holistične sprostitve, se lahko vpišete na tečaj masaže Ljubljana pod imenom aromaterapija. V tem primeru se lahko spoznate s čarobno kombinacijo aromaterapije ter masaže, ki bo vašim strankam zagotovila edinstveno izkušnjo popolnega ravnovesja telesa in uma.

Strokovnjaki vas bodo popeljali skozi zelo široko paleto esencialnih olj, predstavili vam bodo njihove nadvse blagodejne učinke, ne nazadnje tudi same načine uporabe v masaži.

Lahko se boste naučili najrazličnejših tehnik masiranja in pridobili znanje o daleč najboljših pristopih k individualizirani terapiji.

Kaj je cupping masaža?

Tečaj masaže Ljubljana je lahko za vas edinstvena izkušnja pa tudi priložnost, da se z masiranjem pričnete ukvarjati tudi profesionalno.

Oglejte si video s kratko predstavitvijo tečaja cupping masaže

Ena od možnosti je, da se vpišete na tečaj cupping masaže. Ta združuje vakuumsko stimulacijo s sproščanjem mišic, vplivanje na fascijo, rahljanje brazgotin in adhezij. Izbira takšnega tečaja vam bo omogočila tudi znanje o uporabi silikonskih ter plastičnih ventuz, in to za celo telo.

Kako se lahko vpišete na tečaj masaže?

Obstaja kar nekaj vrhunskih ponudnikov storitev, ki vam med drugim ponujajo tečaje masaže. Na tečaj se lahko prijavite tudi kar preko spleta. Zaposleni so vam preko njega na voljo tudi za vsa dodatna vprašanja.

Podobne teme: