Blagovna znamka Revolution za lepotičenje v vseh letnih časih

24 Nov

Pri izbiri izdelkov za ličenje oziroma make up se pogosto znajdemo v dilemi. Pa ne zato, ker ne bi imeli na voljo dovolj produktov za lepotičenje. Težava je v tem, da se na trgu vedno pojavi kaj novega, kar bi lahko bilo še boljše od tega, kar v nekem hipu uporabljamo. Izbira takšnih kozmetičnih produktov je zagotovo precej lažja pa tudi hitrejša, če si najprej omislimo blagovno znamko, na katero se splača prisegati tudi v prihodnje.

Med bolj priljubljene znamke z ličili zagotovo sodi tudi Revolution. Ljubitelji šmink, maskar, senčil in drugih make up izdelkov nanjo med drugim prisegajo predvsem zaradi kakovosti in cenovne dostopnosti. Sicer pa je Revolution kozmetika znana tudi po tem, da vam lahko odlično služi v vseh letnih časih.

Odličen izdelek Revolution za hladnejše dni v letu

V poznem jesenskem, zlasti pa v zimskem času je treba za nekatere dele telesa še posebej dobro poskrbeti, saj so zaradi izpostavljenosti lahko tudi precej razpokani in suhi. To neredko velja tudi za ustnice. Treba je torej dovolj dobro poskrbeti za njihovo nego.

Kozmetika Revolution - Sugar Kiss
Kozmetika Revolution – Sugar Kiss piling za ustnice

Revolution vam na primer ponuja nežen piling za ustnice Sugar Kiss. Izdelan je na osnovi sladkorja. Ta z njihove površine odstrani vse odmrle celice oziroma kožo ter jo naredi mehkejšo in bolj gladko. Piling tudi na sploh velja za najboljši in najlažji način za nego razpokanih ustnic. Po uporabi pa so vaše ustnice tako odlično pripravljene za nanašanje najljubše šminke.

Vrhunski set za nego ustnic

Kozmetika Revolution vam poleg omenjenega pilinga ponuja še en odličen produkt oziroma kar set izdelkov za vaše ustnice. Za vsebuje glos, balzam in piling. Gre za veganski izdelek, zato je med nekaterimi uporabniki še toliko bolj priljubljen.

Revolution Dream Kiss balzam za ustnice

Set za nego ustnice je torej sestavljen iz treh nepogrešljivih izdelkov, ki so nujno potrebni za negovane ter nadvse lepe ustnice. Piling je namenjen za nežno odstranjevanje odmrle kože. Balzam ustnice navlaži. Glos pa poskrbi za njihov čudoviti sijaj.

Vsa omenjena kozmetika Revolution vam je za nakup na voljo tudi na spletu, kjer si lahko ogledate še druge odlične in cenovno dostopne izdelke. Morda je čas, da jih za praznike podarite sebi pa tudi svojim najbližjim.

Podobne teme: