Balerinke na sto in en način

28 Avg

Balerinke so tip obutve, ki je zelo priljubljen predvsem med mladimi dekleti, saj nudi eleganten videz, ki je obenem udoben in ne izstopa preveč. Obujete ji lahko tako rekoč ob vsaki priložnosti. Z njimi lahko videz umirite, ali pa mu dodate piko na i.

Obstaja namreč nešteto vrst in oblik tega tipa obutve, zato ni skrbi, da se ne bi našel kakšen par tudi za vas.

Balerinke lahko obujete, ko greste v šolo ali pa v službo. Nudijo namreč udobje in eleganten ter vsestranski videz. Kombinirate jih lahko tako rekoč z vsem, s kavbojkami, s hlačami, s krilom, s srajčko, majčko in tudi puloverjem. Karkoli boste torej nadeli nase, bodo balerinke lepo dopolnile videz.

Med ponudbo se najdejo tudi ženski čevlji kot so različne vrste balerink. Tako na primer najdemo elegantne usnjene modele, z drobnimi detajli, ki so kot nalašč za kakšno večerno zabavo, na kateri boste veliko preplesali in boste veliko časa preživeli na nogah. So odličen nadomestek čevljev s peto. Všeč so tudi moškim, saj so lahko elegantne in športne hkrati. Tako lahko dobro izgledate, ker pa nimate pet, jim ne boste že po petih minutah pričele govoriti, da vas bolijo noge, da ne morete hoditi tako hitro zaradi pet, da teren ni primeren in podobno.

Za prosti čas lahko izberete športne balerinke, ki na prvi videz izgledajo kot športna obutev, pa vendar to niso. Imajo namreč drobne vezalke, ki izgledajo prav prikupno, tudi če jih kombiniramo s trenirko. So tudi nekoliko bolj zaprte, tako da so kot nalašč za kakšen krajši sprehod ali pa za sproščeno popoldansko nakupovanje. Sledile bodo vsakemu vašemu gibu in se prilagodile vsem trenutnim modnim smernicam. Fleksibilni podplati pa bodo poskrbeli za naravno gibanje stopala.

V kvalitetnih balerinkah lahko preživite cel dan, nekvalitetne pa vas bodo ožulile in niso primerne za daljšo hojo. Večinoma se jih nosi znotraj podjetja, kjer so uporabnice omejene na gibanje med pisarno, menzo in WCjem.

V kvalitetnih balerinkah se vaša noga ne bo prepotila, kar je pomembno zaradi same higiene. Marsikatero dekle si pomaga z najlonkami, ki zmanjšajo trenje ali s kratkimi nogavicami, ki jim pogosto rečemo tudi nevidne nogavice. A prav je, da balerinke vedno obujete na boso nogo, v nasprotnem primeru ste svoj videz povsem pokvarile. Najgrše zagotovo zgledajo kratke nogavice v drugih barvah ali z robovi, četudi se vidi samo njihov rob.

Zelo radi pa jih obujemo tudi ob posebnih priložnosti, kot so na primer poroke, obhajila, podelitve diplom, in tako dalje. Okrašene s pentljami, z zaponkami, okrasnimi šivi bodo dopolnile naš videz. Podale se bodo tako h krilu kot h hlačam in zadovoljile bodo vsak okus.

Balerinke so lahko tudi darilo za rojstni dan, celo med božična darila sodijo, pa ne samo hišna izvedba, ampak pravi čeveljci, kajti ženske jih obožujejo nositi tudi na delovnem mestu v vsakem letnem času.

Če imate malce bolj rokerski videz, se bodo našli modeli tudi za vas, v mislih imamo predvsem tiste s kovicami, s katerimi boste, v kombinaciji s kavbojkami in usnjeno črno jakno, naravnost zažigali.

Veliko deklet pa imajo zaradi svoje nizke rasti kar malce pomislekov, saj jim ta tip obutve ne nudi zadostne višine. Pa vendar, najdejo se tudi modeli z nekaj centimetrskimi petami, ki bodo vaši višini dodali kakšen centimeter več.

Oglejte si ponudbo balerink na sledeči povezavi https://www.glorialook.si/cevlji/balerinke.

Podobne teme: