Ženski čevlji za jesen in zimo 2020

9 Sep

Letošnja jesenska moda daje poudarek na nenavadnih kombinacijah čevljev in oblačil. Kombiniranje službene elegantne obleke z usnjenimi čevlji z visoko platformo je tudi letos zelo popularno. Za bolj preprost in sproščen videz modni strokovnjaki priporočajo tudi kombinacijo pajkic v imitaciji usnja ter semiš gležnjarjev s katerimi še poudarite dolžino nog.

Nenavadna kombinacija čevljev in nogavic

Tudi letos bo velik poudarek na kombiniranju nogavic in čevljev z nizko ali visoko peto. Veliko žensk bo tako kombiniralo žensko obutev kot so na primer balerinke z ozko peto in paščkom v živih barvah, kot so rdeča, svetlo modra ali celo rumena, s srednje visokimi nogavicami v sivi, črni ali rjavi barvi.

Ženski čevlji z visoko platformo
Ženski čevlji za zimo

Na tako kombinacijo obutve se najbolj poda tudi kombinacija oblačil v sivi ali črni barvi z lepim zaključkom blazerja v bolj svetlečih zlatih ali srebrnih odtenkih. Izberete lahko tudi kombinacijo črno belih oblačil, pisanih nogavic ter čevljev v zlati ali srebrni barvi.

Preberite si še naslednji članek: Lasulje iz naravnih las v primerjavi s sintetičnimi

Lasulje iz naravnih las delujejo povsem naravno, tudi njihovo vzdrževanje je enako kot pri običajni vrsti čas.

Ženski čevlji z visoko platformo 

Tako kot poleti, bodo tudi jeseni in pozimi popularni tudi ženski čevlji z visoko platformo. Višja, kot bo peta čevlja, bolje je. Priporočljive so tudi nenavadne kombinacije pisanih čevljev v škotskem karo vzorcu z enobarvnimi oblačili. Obratno pa lahko kombinirate škotski karo na krilu in blazerju z enobarvnimi črnimi platformami z visoko peto.

Črni elegantni gležnjarji za vsak dan

Za vsakodnevno nošenje so odlična izbira čevljev črni semiš gležnjarji.  Slednji imajo udoben nedrseč gumijast podplat, ki se odlično obnese v vseh vremenskih razmerah. Črni gležnjarji so tudi odlična izbira za kombiniranje z različnimi stili oblačenja. Primerni so tako za športno elegantne kombinacije, kot tudi strog poslovni videz. Taki čevlji se odlično obnesejo v kombinaciji s hlačami in krilom. 

Preberite si še naslednji članek: Ličenje s kozmetiko Catrice za prvi zmenek

Kozmetika Catrice nudi širok spekter različnih ličil, ki bodo iz vas ustvarila popolno žensko.

Jesenska ženska obutev za gibanje po mestu

V kolikor živite v mestu in ne pričakujete veliko padavin, se lahko odločite za različne vrste prehodne obutve. Tudi jeseni lahko nosite spredaj odprte ženske čevlje s srednje visoko ozko peto. V kolikor se do službe vozite z avtom, lahko za gibanje po pisarni  tudi sredi zime nosite salonarje z visoko peto ali pa celo balerinke v Oxford stilu s polno peto in posebnim vzorcem.

Veliko žensk se odloči tudi za nošenje Oxford superg s polno peto z različnimi barvnimi vzorci. Za kombiniranje z elegantnim ženskim kostimom pa izberite črne Oxfordice z belo peto, s katerimi boste izstopali iz povprečja.

Podobne teme: