Ovitek za Samsung naj bo tudi praktičen

6 Sep

Čeprav se zdi, da ni nobenega smisla delati celo raziskavo pred nakupom ovitka za Samsung, pa pravzaprav obstaja zelo dober razlog. Niso namreč vsi ovitki za Samsung enako dobri in tudi pri istem proizvajalcu se ne prodajajo vsi enako dobri ovitki za Samsung. Primer zelo dobrega prodajalca je Smartslam https://www.smartslam.si/samsung, pa vendar se tudi tukaj najdejo kakšni slabši ovitki za Samsung, saj želi trgovec pripraviti ponudbo za čisto vse ljudi, kar pomeni, da mora imeti v ponudbi tudi malo cenejše in s tem na žalost tudi slabše ovitke. A če ne želite delate cele raziskave, kakšni so dobri ovitki za Samsung in čemu se je bolj izogibati, berite dalje.

Ovitki za Samsung naj ne bodo drseči

To je največja napaka, ki jo lahko naredite, če boste kupili ovitek. Le – ta namreč zadnje stranice ne sme imeti drseče, saj s tem ne boste zagotovili prav nobene zaščite. Konec koncev, če ima ovitek drsečo zadnjo stranico, to pomeni, da je narejena hrbtna stran iz navadne plastike, ki ne zagotavlja prave zaščite in predvsem trda plastika ne more absorbirati udarca, temveč tresljaj le prenese naprej na telefon.

Ovitki za telefon Samsung

Zadnja stran ovitka, tako kot robovi, morajo biti narejeni iz nedrseče gume, pravzaprav TPU gela. Danes proizvajalci naredijo to že zelo dobro in lepo in pravzaprav povsem navaden ovitek, ki nima nekih dodatkov v smislu rožic, krogcev in podobnega, postane lepši del telefona in telefonu tudi ne spremeni oblike.

Tanki ovitki za Samsung telefone

Predvsem je pomembno tudi to. Mimo so časi, ko so bili ovitki za Samsung tako debeli, da je telefon postal mnogo širši in debelejši zaradi ovitka in zaradi česar mnogim ovitki niso bili sploh več všeč. Prav tako današnji tanjši ovitki za Samsung ne vplivajo toliko na kakovost signala kot so nekdaj debelejši ovitki, zato če imate dober a malo starejši telefon s starim ovitkom, ga le zamenjajte in gotovo vam ne bo žal.

Iščete opremo za iPhone? S klikom na povezavo si preberite članek z naslovom “Zaščitna oprema za Iphone in dodatki“.

Podobne teme: