Ličenje s kozmetiko Catrice za prvi zmenek

20 Dec

V kolikor se pripravljate na prvi zmenek, je pomembno tudi, kako se naličite. Ne želite biti preveč neopazni ali preveč opazni. Na partnerju ne želite pustiti rdeče šminke ali pa ostankov maskare. Obenem pa želite, da si zapomni vas in vaš videz. Kozmetika Catrice nudi širok spekter različnih ličil, ki bodo iz vas ustvarila popolno žensko.

Čiščenje kože in nanašanje podlage

Za obstojnost ličil sta čiščenje kože in nanašanje podlage najpomembnejša koraka celotnega postopka nanašanja makeupa. Samo koža brez odvečne maščobe ali preostankov makeupa, bo dobro prenesla več slojev ličil. Po čiščenju s kvalitetno kozmetiko za čiščenje obraza, je potrebno nanesti hidrantno kremo z matirajočim učinkom. Na kremo pa se nanese rahlo obarvana podlaga, ki je namenjena daljši obstojnosti makeupa.

Kozmetika Catrice
Kozmetika Catrice nudi širok spekter različnih ličil

Nanašanje Catrice podlage na nepravilnosti kože

Prikrivanje nepravilnosti kože je enostavno. Na obarvano podlago se na posamezne predele z nepravilnostmi nanese še tekoči korektor. Korektor se lahko nanese s prsti, gobico ali čopičem. Po nanosu je dobro malce počakati, da se korektor vpije in posuši. Na korektor se nanese še Catrice puder v prahu, ki prekrije nepravilnosti in matira.

Poudarjanje s Catrice bronzerjem in rdečili

Predele, kot so ličnice, čelo, brada, nos in čeljust je dobro posebej poudariti z bronzerji. Bronzer Catrice se nanese s pomočjo čopiča. Pomembno je, da se nanaša v ravni liniji in ne v krogu. Priporočljiv je nanos enega do največ treh slojev. Po nanosu na ličnice ali na rob čeljusti je dobro, da linijo malce zamažete s prsti. Tako ne prihaja do ostrih črt ali potez čopiča za ličila.

Pravilen nanos Catrice maskare

Veliko žensk narobe nanaša maskaro, ki zaradi nepravilnega postopka postane grudasta in se ne obdrži na trepalnicah. Maskaro morate najprej nanesti na zunanje in notranje kotičke trepalnic. Malce počakate, nato nanesete še na sredinski del. Tako bodo trepalnice lepo široke, razprte in dolge. Dobro je, da se nanese več zaporednih slojev maskare, saj bodo tako trepalnice resnično poudarjene. Uporabite samo vodoodporne maskare.

Nanos palete senčil za nude videz

Kozmetika Catrice nudi  velike in manjše palete senčil, s katerimi dosežete nude videz. Paleta senčil naj vsebuje nežne rjave, bež, zlate ali srebrne tone. Najbolje je kombinirati dve do tri barve s palete senčil. Tako so oči nežno poudarjene. 

Preberite si še naslednji članek: Lasni vložek je primerna rešitev tudi za moške

Lasulje, lasne vložke in druga podobna sredstva zelo pogosto uporabljamo tudi tedaj, kadar smo zaradi bolezni ali drugih okoliščin izgubili nekaj las ali pa morda vse.

Podobne teme: