Vsebina na majici po vaši meri

17 Feb

Ugoden in hiter potisk na vse vrste tekstila

Če je včasih print na majice potekal precej časa in ste morali na naročilo čakati več dni, je danes storitev lahko opravljena že v dobrem dnevu. Prav tako vam za to ni potrebno hoditi daleč od doma, temveč si potisk majic lahko naročite kar na daljavo. K sreči je namreč veliko odlične spletne ponudbe, ki vam poleg printa oziroma potiska na različne kose tekstila omogoča še marsikaj drugega.

Lepo zasnovan potisk na majice

Potisk majic prinaša še lepši in mikavnejši rezultat, če pazite na mesto potiska. Ta mora biti na tekstilu dobro viden. To je precej odvisno tudi od izbire barvnih odtenkov. Pazite, da bo barva besedila takšna, da se bo dobro razbrala iz same podlage. Mesto printa vam lahko predlaga kar ponudnik sam.

Najpomembneje je torej, da na koncu printa na majice dobite rezultat, ki ste si ga želeli. Slabo viden print majice v resnici ne bo prav nič koristil.

Poslovna darila s potiskom
Poslovna darila s potiskom so najpogosteje v obliki stekleničk za vodo, vrečk, USB ključkov, zapestnic, dežnikov, vžigalnikov.

Poslovna darila s privlačnimi potiski 

Čeprav je ponudbe s personaliziranimi darili na trgu več kot dovolj, pa včasih nikakor ne uspemo najti najprimernejša. Personalizirana darila morajo v prvi vrsti ugajati osebi, ki jo bomo obdarili in ne samo nam. Takšna vrsta daril se vse pogosteje daje tudi v poslovnih krogih. A v tem primeru je treba biti še toliko pazljivejši. Drugače je, če obdarujte bližnjo osebo kot osebo, s katero delujete poslovno.

Poslovna darila s potiskom so najpogosteje v obliki stekleničk za vodo, vrečk, USB ključkov, zapestnic, dežnikov, vžigalnikov. Torej gre za darila, ki sama po sebi niso preveč draga, a so toliko uporabnejša ter prikupnega videza. Po drugi strani pa je poslovno darilo s potiskom lahko tudi kakšen kos tekstila. Takšna poslovna darila s potiskom so še posebej dobrodošla za zaposlene in poslovne partnerje pa tudi redne stranke.

Podobne teme: