Selitev v Ljubljano in nova služba

4 Jun

Padla je odločitev. Preselila se bom v Ljubljano. Do sedaj sem živela na Primorskem in tu imela prijetno službo, sorodnike in veliko prijateljev. A dobila sem odlično ponudbo za delo, nekaj kar sem želela vedno početi in odlično plačo. Ker sem še mlada, s partnerjem in brez otrok, sem se nemudoma odločila za ta pomemben korak. Strinjal se je tudi partner, da se začasno preseliva v Ljubljano, potem pa vidiva kako in kaj. Vsakodnevna vožnja v službo bi bila prenaporna in predolga. Z večjimi dohodki, si bova brez težav lahko privoščila tudi mesečno najemnino za spodobno in lično urejeno stanovanje.

Pregledala sva čisto vse oglase z naslovom: oddaja stanovanja Ljubljana. Tako sva sploh dobila približno idejo kaj želiva od stanovanja v Ljubljani. Oba sva v Ljubljani študirala in sva že kar poznala Ljubljano. Vedela sva kateri predeli so lepši in v katerih želiva živeti. Po pregledovanju oglasov »oddaja stanovanja Ljubljana« sva se odločila za ožji izbor okolišev. Najraje bi živela v Bežigradu ali na Kodeljevem, Trnovo in center mesta pa sta predraga za najine želje.

Oglasi oddaja stanovanja Ljubljana

Zagledala sem oglas oddaja stanovanja Ljubljana in se zaljubila v fotografije stanovanja. Lepo, svetlo, novo stanovanje v večstanovanjski hiši sredi zelenega Kodeljevega, v bližini stadiona. Stanovanje je imelo veliko kvadraturo, s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in spalnico. Čisto dovolj za naju, otrok pa tudi nisva še planirala.

S kolesom bom imela do službe v centru ravno 10 min, kar je idealna rekreacija za vsak dan. Pozimi pa bom brez težav uporabljala javni potniški promet. Prihranila bom tudi vse stroške z avtomobilom, saj svojega sploh ne bom potrebovala. En avto manj v družini pa se kar lepo pozna na proračunu.

Enoletni najem

Dogovorila sva se za najem tega stanovanja, ki so ga oddajali z oglasom »oddaja stanovanja Ljubljana«. Podpisala sva pogodbo za enoletni najem, z dokaj ugodno najemnino. Mislim, da se bova imela v stanovanju prav super. Hkrati sva v zelenem delu mesta in ne ravno daleč od centra. Seveda bom pogrešala primorske kraje, a tudi nova izkušnja je dobrodošla v življenju.

Vrtni roštilj v poletnih dneh pride še kako prav. Več o vrtnem roštilju pa si preberite tako da kliknete na povezavo.

Podobne teme: