Številne koristi avtomobilskih senčnikov

7 Dec

Zlasti v poletnem času je vožnja v avtu pogosto precej neudobna, ker nam je prevroče. Motijo nas tudi močni UV žarki. Potovanje v jeklenem konjičku pa si v resnici lahko precej olajšamo. Ena od možnosti je na primer ta, da si zagotovimo kakovostne avto senčnike.

Senčniki za avto ponudijo še druge številne prednosti, in ne zgolj to, da je v avtu tudi poleti primerna temperatura za dobro počutje. Odlična izbira so avto senčniki po meri, ki so še toliko bolje pripravljeni tudi za daljšo poletno vožnjo na dopust.

Največje prednosti avtomobilskih senčnikov

Temnenje avto stekel s senčniki zagotovi številne prednosti. Ne omogoča samo, da UV žarki ne prodirajo v vaš avtomobil. Delovanje klime v avtu se zmanjša kar za petino. Vse omenjeno odlično vpliva tako na voznika kot tudi na druge potnike.

Senčniki za avto za udobnejšo vožnjo
Senčniki za avto naredijo vožnjo bolj udobno, saj v avto ne prodira sonce in vročina.

Ne smemo pozabiti niti na to, da senčniki za avto omogočajo še privarčevati kar nekaj denarja za gorivo. Temnenje stekel v tem primeru od nas ne zahteva homologacije. Izjemno poveča udobje med vožnjo. Še posebej so takšni avto pripomočki priporočljivi za družine z mlajšimi otroki in hišnimi ljubljenčki.

Odlična zaščita pred insekti

Vsekakor pa nam avto senčniki ponujajo tudi odlično zaščito pred najrazličnejšimi insekti. Prav tako preprečujejo radovedne poglede mimoidočih v vozilo. Če so izdelani po meri vozila, lahko na svojih pozicijah ostanejo tudi pri odprtih oknih.

Montaža zatičev senčnikov, ki jih najdete v spletni trgovini https://www.withcar.si/

Zatemnitev vozila preprečuje še bobnenje pri odprtih zadnjih oknih. Za piko na i poskrbi hitra in povsem enostavna montaža senčnikov za temnenje avto stekel.

Podobne teme: