Posteljni okvirji v več dimenzijah in modelih

8 Sep

Posteljni okvirji so tako po velikosti kot po slogu zelo različni. Kar zadeva slog so posteljni okvirji lahko izdelani iz lesa (odlično bodo delovali v rustikalnih spalnicah), kovine (popolnoma se bodo ujemali z minimalističnim pohištvom) kot tudi plastike (z ustreznimi dodatki so videti odlično v vsaki notranjosti). Zato izbira vsekakor ni lahka.

Posteljni okvir in najpogostejše napake pri njegovi izbiri

Udobna postelja je bistvenega pomena za regeneracijo telesa in dober začetek dneva. Pri tem pomaga tudi pravi posteljni okvir, čeprav se, kot kaže, pri izbiri lahko na žalost zgodi nekaj res pomembnih napak. Katere so to?

Udobna postelja je bistvenega pomena za regeneracijo telesa in dober začetek dneva.

Neustrezna velikost posteljnega okvirja

Eno najpomembnejših meril za izbiro je velikost, saj mora biti posteljni okvir prilagojen posameznikom, ki ga uporabljajo. Pari, ki imajo radi malo več prostora, verjetno ne bodo zadovoljni z modelom s širino 120 cm, zaradi česar je postelja preprosto neudobna in vsak premik partnerja lahko prekine spanec. Poleg tega je napaka lahko tudi višina, zlasti v otroških sobah, kajti če je okvir previsok, lahko otrok pade in se poškoduje.

Preberite naslednji članek: Kako poskrbeti za avtomatsko zalivanje domačega vrta

Zaradi velikega prihranka časa pa se ročno zalivanje vrtov vse pogosteje nadomešča z avtomatskim. Še posebej priljubljeno je tako imenovano kapljično zalivanje. V tem primeru gre za avtomatsko zalivanje vrta s pomočjo posebnega namakalnega sistema.

Nepraktično in nefunkcionalno

Izbira posteljnega okvirja je ključnega pomena, zlasti v majhnih hišah in stanovanjih. Če ima praktične predale in omarice, lahko v njih shranjujete različne predmete, vključno z rezervno posteljno ali zimskimi oblačili v poletnem času. Na žalost nekaterim gre bolj za videz okvirja kot za njegove praktične funkcije in tako izgubijo veliko prostora za shranjevanje.

Kot lahko vidite, nakup okvirja ni nič manj pomemben kot nakup same vzmetnice. Če boste pozorni na velikost in funkcionalnost okvirja, bo to zagotovo prava odločitev

Podobne teme: