Izbira popolnega novoletnega darila za najbližje

5 Okt

Novoletna darila za vaše bližnje je precej težko izbrati. Ni preprosto namreč poiskati darila, ki bi povsem razveselilo obdarjenca. Neredko se zato zadovoljimo kar z zasilnimi rešitvami. Izjemno pomembno pa je, da se pri tem ne obremenjujemo z velikostjo pa tudi ne z vrednostjo novoletnih oziroma božičnih daril.

Če ne najdete dobre ideje za praznično obdarovanje, raje kot konkretno darilo podarite darilni bon. Čeprav se vam darilni boni morda zdijo preveč generično darilo, pa so precej boljša rešitev v primerjavi z zgrešenimi nakupi.

Če ne najdete dobre ideje za praznično obdarovanje, raje kot konkretno darilo podarite darilni bon. Čeprav se vam darilni boni morda zdijo preveč generično darilo, pa so precej boljša rešitev v primerjavi z zgrešenimi nakupi.

Unikatna majhna božično-novoletna darila

Darila, ki si jih poklanjamo ob koncu leta, naj torej ne bi bila preveč velika oziroma naj ne bi stala preveč denarja. Zelo dobrodošla so povsem majhna in po možnosti unikatna darila, kot so na primer svečke, denarnice, obeski za ključe, broške, kristalni valjčki, osvežilci zraka, lovilci sanj.

Božično darilo v obliki zanimivo zasnovane svečke je res nekaj posebnega. Na voljo so na primer svečke za harmonijo doma, za nov začetek, za uspešno učenje. Ali pa na primer božično-novoletna svečka z vonjem cimeta ali vanilije. Takšno darilo je prisrčno, obenem pa tudi izjemno uporabno. Še posebej veseli ga bodo tisti, ki že čez leto prisegajo na lepe vonjave po svojem stanovanju.

Ob koncu leta zelo dobrodošla tudi eko darila

Miklavž, Božiček in Dedek Mraz pa vaše bližnje lahko obdarujejo tudi z eko darili. Takšna darila so v zadnjem času še kako zelo dobrodošla. Na voljo pa so tudi za najmlajše družinske obdarovance. Dobri možje malčkom lahko na primer podarijo darilni komplet otroške kozmetike Start Baby Bee. Zahtevne mamice pa bodo vesele darilnega paketa naravne kozmetike. Dobro bi jim koristila tudi lesena škatla s steklenim pokrovom, kamor bi shranjevale različne okuse čajev. Ne nazadnje predstavnice nežnejšega spola lahko obdarite s šopkom lesenih rož.

Božična darila za moške pa so lahko v obliki nogavic s prav posebnimi motivi. Za ljubitelje kozmetike v Božičkovo nogavico nastavite moški darilni set. Za oboževalce toplih napitkov pa je emajliran lonček zadetek v polno. Poskrbite seveda, da bo na njem kakšen mikaven napis oziroma napis. Za vse pivoljubce pa je na voljo odpirač za pivo v obliki steklenice ali kozarca.

Podobne teme: