Weber Spirit II E-210 prenosni plinski žar

24 Dec

Prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 z dvema gorilnikoma je narejen tako, da se prilega majhnim prostorom, vendar je na voljo večja različica E-310 s tremi gorilniki. Žar ima 2903 kvadratnih centimetrov celotnega prostora za kuhanje, kar je primerno za 3 do 4 osebe. Nas je bilo sedem in žar zaradi tega ni imel nobenih težav, saj smo si vsi vzeli čas in počasi jedli skozi ves večer. Za kuhanje naše zelenjave, ki smo jo zavili v folijo, smo uporabili posebne rešetke.

Stranke mizice lahko uporabite za shranjevanje začimb, posod in karkoli drugega, če potrebujete dodaten prostor. Ena od stranskih miz je zložljiva, če žar želite narediti bolj kompakten za shranjevanje ali če ga želite shraniti v še manjši prostor.

Gorilniki so bili zelo močni in prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 smo lahko predgreli na 260 stopinj. Z vgrajenim termometrom na pokrovu je bilo enostavno slediti temperaturi. Predgrevanje je ključnega pomena, saj z njim na hrani dobre odtise rešetk in pomaga ustvariti lepo skorjo na vašem zrezku. Ena stvar, ki je bila nekoliko problematična, je, da sekundarnega gorilnika (desna stran) ne morete vklopiti sami, primarni gorilnik (leva stran) mora biti vedno vklopljen.

Ko je prenosni plinski žar Weber Spirit II E-210 prispel domov, ga je bilo potrebno sestaviti. Z mamo sem porabil približno 1,5 ure. Poimenoval sem ga Lego za odrasle. Bilo je toliko delov, da smo se morali organizirati in skrbno prebrati navodila. Sestavljanju morate posvetiti polno pozornost ali pa boste morali korake ponoviti, kot sem večkrat spoznal tudi sam. Včasih bodo trgovine s strojno opremo zagotovile brezplačno dostavo in montažo.

 

Podobne teme: