Pot do nove spalnice

20 Mar

Je čas za zamenjavo spalnice? Potem bo tale vodič kot nalašč za vas, saj boste v njem izvedeli, na kaj morate biti pri menjavi in izbiri nove spalnice pozorni, kakšno pohištvo izbrati in kako ga razporediti, da se boste v prostoru čim bolje počutili in tudi čim bolje naspali.

Lep in urejen prostor

V katalogih in na internetu si lahko ogledate res lepe spalnice, ki so vedno videti urejeno in pospravljeno. Čeprav marsikdo misli, da v realnosti temu ni tako, pa lahko s pravilno izbiro pohištva in dodatkov za urejenost vašega spalnega prostora poskrbite tudi vi!

V urejenem prostoru boste namreč bolj mirno spali, zato je pomembno, da poskrbite za:

  • dovolj omar in shranjevalnega prostora
  • zaprte omare, v katerih se ne bo nabiral prah
  • umirjene barve nežnih ali naravnih odtenkov
  • skladnost oblik in barv
  • lepo enotno posteljnino
  • majhne dodatke, ki polepšajo prav vsak prostor

Tisto, kar najbolj pripomore k urejenosti in estetskemu videzu prostora, je omara z drsnimi vrati oziroma celo garderobna soba, v katero pospravimo ne samo oblačila, ampak tudi torbice, posteljnino, dodatne odeje in še marsikaj drugega. Ko zapremo drsna vrata, pa je prostor v trenutku videti urejen in pospravljen!

Dodaten shranjevalni prostor

Za dodaten prostor za shranjevanje lahko poskrbite pod posteljo, kjer je lahko nameščen predal oziroma je možno celo posteljo dvigniti in pod njo pospraviti karkoli pač želite. Takšen skrit shranjevalni prostor je izjemno praktičen, poleg tega pa lahko vanj pospravite ogromno.

Dodaten shranjevalni prostor pa lahko pridobite tudi s še kakšno manjšo omarico, policami nad vzglavjem postelje ali ob njem, dodatnim predalnikom in tako dalje. Možnosti je ogromno in so odvisne predvsem od samega prostora, postavitve oken in vrat, velikosti postelje …, pa tudi od vaših potreb in želja.

Opremljanje po meri

Preden se lotite opremljanja, obiščite spletno stran prevc.si in si oglejte ponudbo pohištva in različne fotografije, kjer boste najbolj nazorno videli raznolike možnosti za opremljanje. Morda boste med njimi našli kakšno zanimivo idejo zase, seveda pa lahko vedno tudi povprašate za nasvet! Pokličite v salon pohištva in izkušeni zaposleni vam bodo pomagali do sanjskega pohištva po vaši meri!

Podobne teme: