Priložnost za globalno dosežnost in širitev vašega posla

13 Jul

Pomemben korak pri optimizaciji nakupne poti vaših potencialnih strank je vsekakor izdelava internet trgovine. Poleg izbire kakovostne ponudbe je ključno tudi ustvariti dobro uporabniško izkušnjo, zagotoviti hitrost in odzivnost spletne trgovine ter ustvariti ugodne pogoje, ki bodo spodbudili obiskovalce k nakupu.

Pri izdelavi spletne trgovine je pomembna tudi izbira prave platforme, ki ustreza vašim potrebam. V tem procesu vam bodo izvajalci pomagali pri izbiri platforme, ki bo najbolj primerna glede na zahtevnost vaše trgovine, število izdelkov ter časovne in finančne omejitve. Izbira se lahko giblje med naprednimi platformami, kot so Magento, WooCommerce ali Shopify.

Priložnost za globalno dosežnost in širitev vašega posla.

Izdelava spletne trgovine zahteva dobro pripravo

Prvi korak je analiza in načrtovanje spletne trgovine. Da bi ustvarili celostno strategijo za vašo spletno prisotnost, se morajo temeljito seznaniti z vašim poslovanjem, nakupnimi procesi in ciljnimi skupinami. V tem procesu bodo določili glavne cilje in funkcionalnosti nove spletne trgovine, analizirali konkurenčne podjetja in njihov spletni nastop ter pripravili seznam ključnih besed. Z izdelavo “kupčeve osebe” in razumevanjem njihovega nakupnega procesa bodo oblikovali močno strategijo za izdelavo nove spletne trgovine, ki bo služila kot temelj za nadaljnje korake.

Naslednji korak je oblikovanje uporabniške izkušnje, kjer ni pomembna le estetika, temveč tudi strateški pristop. V tem procesu določijo celostno podobo in ton vaše spletne strani, vključijo vtičnike in klice k akciji, ki usmerjajo dejavnosti vaših strank. S pomočjo podatkov iz analize načrtujejo inovativne nakupne poti, odzivne oblikovne predloge in vsebino, ki spodbuja odziv kupcev in zagotavlja vidnost na spletnih iskalnikih. Na ta način ustvarijo napredno uporabniško izkušnjo, ki je prilagojena vašim ciljnim uporabnikom, hkrati pa povečajo možnosti za konverzije.

Pomoč pri različnih vidikih izboljšanja vašega spletnega mesta.

Na področju uporabniške izkušnje (UX ali User Experience) vam lahko pomagajo na več načinov. Lahko načrtujemo in oblikujemo vaše novo spletno mesto, pri čemer se osredotočijo na njegovo uporabnost. Pri analizi obstoječega spletnega mesta lahko ocenijo uporabnost in izvedejo pregled, ki temelji na dobrih praksah načrtovanja uporabniške izkušnje. Uporabniška izkušnja je ključna za povečanje konverzij in zadovoljstva uporabnikov.

Poleg tega vam lahko ponudijo tudi celovito CRO analizo (Conversion Rate Optimization) vašega obstoječega spletnega mesta. To vključuje pregled analitike, preverjanje uporabnikov in izvedbo testov, s katerimi lahko izboljšajo vašo spletno stran.

Pri načrtovanju uporabniške izkušnje (UX design) smo osredotočeni na ustvarjanje smiselnih in intuitivnih povezav za uporabnike vaše spletne strani ali trgovine. Z analizo vaše ciljne skupine, njihovih potreb in želja ter vaše poslovne cilje lahko načrtujejo optimalno uporabniško izkušnjo. S tem želijo izboljšati vaše delovanje in povečati prodajo prek spletnega mesta.

Razvoj, vzdrževanje in marketinška strategija

Med vzpostavitvijo spletne trgovine se osredotočajo na razvoj in vzdrževanje, s pomočjo izkušenih Magento, WooCommerce in Shopify programerjev. Njihov cilj je zagotoviti čim večjo stopnjo avtomatizacije, ki prihrani čas in preprečuje napake. Povežejo vašo trgovino z zunanjimi CRM in ERP programi, jo prilagodijo za različne naprave in izvedemo on-site optimizacijo. S spremljanjem statistik in rednim testiranjem zagotavljajo, da nakupi in sinhronizacije z zunanjimi programi delujejo hitro in brez težav.

Tudi po končanem razvoju spletne trgovine vas ne pustijo samih. Skrbijo za redno vzdrževanje, da spletna stran še naprej nemoteno deluje. S proaktivnimi rešitvami se soočijo s prodajnimi in tehničnimi izzivi ter vas vodijo k vašim ciljem prodaje.

Rast vaše spletne trgovine ni odvisna samo od njene funkcionalnosti, temveč tudi od tega, ali vas potencialni kupci najdejo v poplavi možnosti. Njihova marketing ekipa bo poskrbela za celostno in inovativno marketinško strategijo. Pregledali bodo in okrepili vašo spletno prisotnost, povečali spletno prodajo ter vas postavili visoko med iskalne rezultate.

Podobne teme: