Zaščitna oprema za Iphone in dodatki

20 Jul

Pametni telefoni Iphone imajo na voljo veliko različne zaščitne opreme in dodatkov. Prek spleta lahko kupite opremo za Iphone kot so različne torbice, zaščitna stekla, etuiji in silikonski ovitki, kabli, polnilci, originalne slušalke in podobno.  Kupite lahko tudi stekla za zadnjo kamero za različne modele.

Namestite zaščitno steklo ali folijo na ekran mobitela

Da zaščitite najbolj občutljiv del mobitela, na zaslon namestite folijo ali pa zaščitno steklo, ki ju na spletu najdete pod opremo za Iphone ali druge mobilne naprave. Folija sicer deluje slabše kot zaščitno steklo, saj je tanjša.

Oprema za Iphone - zaščitno steklo
Zaščitno steklo je zelo pomembna oprema za Iphone

Omogoča pa določeno stopnjo zaščite. Medtem, ko zaščitno steklo zaščiti celotno površino ekrana. Preprečuje tudi lom zaslona zaradi padca z višine. Zaščitno steklo minimalno zmanjša odzivnost zaslona, obenem pa poskrbi za maksimalno zaščito. Če stekla ne znate namestiti sami, se obrnite za pomoč na pooblaščeni servis.

Zaščitna glazura za ekran 

Namesto nakupa zaščitnega stekla ali folije, lahko kupite tudi zaščitno glazuro za zaslon. Po nakupu te opreme za Iphone najprej temeljito očistite zaslon in odstranite vse sledi prstnih odtisov in umazanije. Nadalje s priloženo krpico nanesite glazuro, počakajte, da se posuši, nato pa ekran dodobra obrišite. Glazura ni tako učinkovita proti udarcem kot so zaščitna stekla. Omogoča pa neokrnjeno uporabo ekrana telefona Iphone, brez motenj zaradi debeline zaščitnega stekla.

Antibakterijsko čiščenje zaslona

Zaradi prevladujoče epidemije je na spletu možno kupiti različna antibakterijska sredstva, ki so postala že obvezna oprema za Iphone in druge pametne telefone. Najbolj učinkovit je antibakterijski sprej za pametne telefone s priloženo krpo z mikrofibre. S pomočjo spreja zaslon očistimo nesnage, obenem pa ne poškodujemo občutljive strojne opreme. 

Izberite robustne in močne silikonske ovitke za maksimalno zaščito

Poleg zaščite zaslona potrebujete tudi kvalitetno zaščito zadnje strani pametnega telefona. na spletu lahko izbirate med različnimi torbicami in silikonskimi ovitki za Iphone in druge pametne telefone. Najboljši ovitki so narejeni iz masivne plastike ali silikona.

Takšna zaščitna oprema za Iphone mobitel dodobra oprime in prepreči poškodbe zaradi padca. Izberite model, ki ima narejeno antizdrsno površino, ki bo preprečila zdrs naprave iz prepotene dlani. 

Ovitek naj dopušča brezžično polnjenje

Pred nakupom  opreme za Iphone se pozanimajte, ali omogoča brezžično polnjenje. Brezžični polnilci so namreč postali zelo prodajan izdelek, saj zelo poenostavijo vaše rokovanje z mobitelom. Slednjega samo odložite na polnilno postajo ter počakate, da se napolni. 

Podobne teme: