Otroške čelade so lahko tudi lepe!

30 Maj

Mnogokrat si ne vzamemo časa da bi pokomentirali tudi izgled produktov, ki jih kupujemo. Mnogim je bolj pomembna cena ter v primeru čelad tudi varnost.

Vendar pa so proizvajalci, tako kot starši, kmalu ugotovili, da je pri čeladi, ter drugi otroški opremi sam izgled pomemben.

Vendar ne zato, ker je otrok potem lepši, vendar zato, ker nam ta izgled zagotovi, da otrok rad čelado nadane. Všeč mu je!

celada-roznata

Ali bi raje imeli varno čelado najkvalitetnejše znamke, ki je otrok ne mara nositi, si jo snema iz glave in se upira nošenju? Ali pa bi raje imeli za vašega otroka čelado, ki mu bo všeč in jo bo rad nadel?

Verjamite mi, da je slednje boljše. Vendar kako vemo ali je otroku čelada všeč? Preprosto! Vprašamo ga. Tako preprosto je. Otroške čelade (http://www.poganjalci.com/dodatki-in-oprema/otroske-celade.html) so različnih oblik in vzorcev, ter barv. Prav težko bomo sami zadeli to, kar je našemu otroku všeč! Zato ga le povprašajte za mnenje in veseli boste, da vam ne bo treba razmišljati še o tem, otrok pa bo imel popolno čelado.

V video vsebini si bomo ogledali različne primere čelad. Večina jih je na voljo za nakup preko spleta. Pred nakupom čelado pokažite otroku in se prepričajte, da je ustrezna!

Upam, da vam je ta kratek članek pomagal pri izbiri čelade za vašega otroka.

Podobne teme: