Odlično darilo za moškega je…

25 Apr

Ne pozabite – moški ni ženska!

No, je pa lahko otrok! Večinoma. Kakorkoli že, naslov in podnaslov vedno držita. Moški ne želijo pocukranih daril, kot so škatle bombonov ali nogavice (razen, če jim jih prinesejo njihove hčerke in se morajo pretvarjati, da so jim všeč, po možnosti še pred svojo ženo in taščo).darilo za moškega
Prav darilo za moškega je denimo six-pack piva! Ali pa kar cela kolekcija pivskih steklenic različnih proizvajalcev. Ali pa set istega proizvajalca, vendar piva različnih okusov. Lahko je darilo tudi sodček piva s pipico, ki ga bo imel na hladnem v kleti ali garaži. Morda pa žirafa za pivo, če ima recimo kak kotiček, kjer se lahko dobiva s prijatelji, no, ampak v tem primeru bo ta žirafa večinoma prazna, četudi bo na začetku za nekaj minut polna. Čeprav so žirafe izjemno visoke živali, pa pri pivskih žirafah vedno znova opažam, da jih proizvajalci vedno naredijo hudimano nizke in tako je potrebno pivo vanje ves čas dotakati. Kar pa je tudi precej prijetno opravilo.

Moški imajo radi praktična darila

Ali pa tudi ne? Ste kdaj pomislili, da bi moški namesto seta orodja, s katerim naj bi potem popravljal različne reči, morda raje dobil kak vikend paket v toplicah? Ali pa steklenico dobrega konjaka! Karkoli pač, kar lahko porabi sam zase, ali pa s prijatelji (denimo ogled pomembne nogometne ali košarkarske tekme), ne pa nujno s svojo ženo, partnerko ali otročki. Naj bo torej to darilo res darilo zanj! Nekaj, česar se bo razveselil, čeprav bo morda to celo v nekem trenutku težko iskreno priznal. Si ga predstavljate kako menca pred vami, drage dame: »Joj, a res ne greš z mano? Naj grem res s kolegi ribarit? Čisto sami? Me ne boš pogrešala?«. Seveda ne! Kar naj gre, da bo malo miru pri hiši.
Torej čisto preprosto – odgovor je »ne«.

Ni nujno, da si moški želijo praktičnih daril. Lahko jih malce razvajate. Privoščite jim kaj bolj zabavnega! Prenosne zvočnike ali brezžične slušalke denimo ali pa zabaven obesek za ključe, morda zapestnico ali USB ključ z vgraviranim zapisom ali pa novo denarnico. Morda tudi električni žar, kuharski predpasnik ali pa pribor za žar, če ste ga že videli, da bi kdaj tudi kaj spekel in ni vedno samo med tistimi, ki se bašejo. Vsekakor je veliko različnih možnosti, ki jih lahko uporabite kot darilo za moškega in ni vedno treba pogledovati samo za novimi kosi oblačil ali steklenico vina. Uporabite malce več domišljije.

https://www.youtube.com/watch?v=rQ9rb5ZPcCw

Podobne teme: