Novi kuhinjski elementi za delno ali celotno prenovo

5 Mar

Pri prenovi kuhinje se lahko osredotočite na menjavo posameznih elementov ali na celotno prenovo. Ker si marsikdo izmed nas ne more privoščiti celotne prenove, lahko slednjo izvedemo postopoma. V kolikor so kuhinjske ploščice in tla v dobrem stanju, zamenjajte samo posamezne obrabljene elemente. V kolikor izberete pohištvo v beli barvi, ga boste kasneje lahko brez večjih težav nadomestili in dopolnili.

Izbrali boste podobne elemente v matiranih odtenkih. Na ta način posamezne omarice ne bodo izstopale, temveč se bodo zlile v zaključeno celoto.

 

 

 

 

 

Pametni nakup in prihranek

Pri prenovi kuhinje so na voljo kuhinjski elementi različnih barv, materialov in dimenzij. V primeru, da nameravate prostor postopoma prenavljati, najprej zamenjajte spodnje omarice. Slednje so ponavadi najbolj obrabljene, saj jih najbolj uporabljamo. Pred nakupom izmerite razpoložljiv prostor. Pomembno je, da ga izmerite izjemno natančno, saj drugače ne boste mogli namestiti vseh elementov. S spletnim nakupom boste prihranili veliko časa in denarja. Spletne trgovine namreč nudijo posebne popuste in bonuse. Pri izdelkih imajo tudi dopisane natančne mere in dimenzije, kar vam olajša postopek nakupa.

Sledite popustom in akcijam

Spletne trgovine imajo pogosto velike akcije in popuste, ker so kuhinjski elementi drastično znižani. Celotno kuhinjo brez gospodinjskih aparatov tako dobite za tretjino cene. Poleg cenovne ugodnosti je dodatni bonus pri nakupu prek spleta tudi sam natančen brezplačen izris. Z njim si lažje predstavljate, kako bodo posamezni kuhinjski elementi ustrezali prostoru. Spletne trgovine omogočajo tudi dostavo in vnos pohištva. Na ta način ne boste potrebovali najem kombija ali najem selitvenega servisa. Redno tako sledite spletnim akcijam in si zagotovite dodatne ugodnosti.

Visoki sijaj ali mat?

Vsekakor izberite visoki sijaj, če nameravate menjati celotno kuhinjo. V primeru, da se menjajo samo posamezni kuhinjski elementi, naj bodo slednji podobnega odtenka kot preostanek kuhinje. Dandanes prevladuje tudi ameriški trend kombiniranja različnih stilov pohištva med seboj.

Posamezniki tako izberejo polovico kuhinje v določenem odtenku, polovico pa v drugem. Kombinirajo tudi mat in visoki sijaj. Izbira naj bo odvisna predvsem od vašega življenjskega stila in vsakodnevnih potreb.

Preberite si še naslednji prispevek, ki vam bo povedal kdaj nam strokovnjaki svetujejo, da se odločimo za beljenje zob.

Podobne teme: