Cenovno dostopni in zmogljivi mobilni telefoni Xiaomi

16 Mar

Do sedaj relativno neznana znamka Xiaomi je prevzela evropsko tržišče in uspešno konkurira tudi več let vodeče znamke telefonov, kot so Sony, Apple ali pa Samsung. Trenutno je še vedno najbolj prodajana različica MI5, ki je enakovreden tekmec Samsung Galaxy S7, vendar po polovični ceni. Mobilni telefoni Mi5 imajo sicer malce drugačen dizajn in meni, vendar so glede na kvaliteto izdelave in vzdržljivost resen konkurent drugim proizvajalcem. Cenovna dostopnost, odlična odzivnost, nadpovprečna funkcionalnost in vzdržljiva baterija, so samo nekatere neprecenljive karakteristike, ki temu mobilnemu telefonu dajta prednost pred ostalimi.

Vreden nasprotnik

Xiaomi mobilni telefoni so dober konkurent že uveljavljenim znamkam. Model Mi 5 je na voljo v osnovni in profesionalni različici. Osnovna ima 3GB RAM-a in možnost razširitve spomina na 32 ali 64 GB spomina. Obstaja tudi profesionalna različica z 4GB RAM-a in 128 GB spomina, vendar je ta različica malce dražja od osnovnega MI5 modela. Oba modela imata odporno ohišje, odziven ekran, hitro delujoče aplikacije, hitro povezljivost z internetom, hitro odzivnost na različne ukaze in podobno.

 

 

 

 

 

Odlična vrednost za vaš denar

Xiaomi mi 5 mobilni telefoni nudijo odlično vrednost za vaš denar. Ker niso prevelike, niti premajhne velikosti, dobro sedejo v vašo dlan. Mi 5 je lahek in tanek, saj tehta le 129 gramov. Baterija sicer ni snemljiva, vendar se izjemno hitro napolni za razliko od drugih modelov, mobilni telefoni Mi 5 nimajo izbočene ali vbočene kamere. Telefon je dejansko popolnoma ploščat in nima zaobljenega zaslona.

Gumb za domov na prvi strani tudi nudi prepoznavanje prstnih odtisov, ki omogoča hitro odklepanje telefona. Zaslon je velik in ima izjemno malo stranskega roba, kar pomeni, da imate veliko prostora za gibanje znotraj menija. Osvetlitev in odzivnost zaslona zadoščata tudi bolj zahtevnim uporabnikom, saj so barve izjemno izostrene in imajo lep kontrast. Svetlobo lahko tudi ensotavno prilagajate temnejšim in svetlejšim prostorom.

V naslednjem članku si preberite, kako deluje in zakaj potrebujemo spletno gostovanje.

poceni kartuše

Kako prihranimo stroške z vzdrževanjem črnilnega tiskalnika?

Nakup črnilnega tiskalnika je dandanes skoraj nujno opravilo, saj ga potrebujemo pri vsakodnevnih pisarniških opravilih. Obenem pa so na voljo multifunkcijske naprave za tiskanje po zelo ugodnih cenah.

Podobne teme: