Najboljša navigacija za android

14 Dec

V preteklosti smo uporabljali samostojne navigacijske naprave. Zaradi GPS sprejemnika v pametnih telefonih, so slednji postali primarno navigacijsko sredstvo. Na tržišču obstajajo različne navigacije za android, a je le nekaj dovolj posodobljenih in dobro delujočih.

Značilnosti dobre navigacije

Napačno usmerjanje, neposodobljeni zemljevidi in neodzivna aplikacija, so recept za prometno nesrečo. Dobra navigacija za android ima kvalitetne in posodobljene zemljevide, saj vas v nasprotnem primeru napačno usmerja. Večina aplikacij deluje tudi kadar niste povezani na mobilno omrežje, kar vam prihrani stroške prenosa podatkov. Aplikacija vas mora med vožnjo natančno glasovno usmerjati, opozarjati na spremembo voznega pasu in omejitve hitrosti.

Glasovno usmerjanje in opozorila

Kakovostno glasovno usmerjanje vam prihrani veliko časa, saj vam med vožnjo ni potrebno ves čas gledati na zaslon telefona. Navigacija za android vas tudi pravočasno opozori na omejitve hitrosti, kar znižuje možnost plačila denarne kazni zaradi prehitre vožnje. Preračunavanje najhitrejšega prihoda na cilj vam pomaga pri načrtovanju potovanja in izogibanju slabše prevoznih cest.

Zanesljiva Sygic GPS navigacija vsepovsod

Sygic GPS navigacija je odlična za vse posameznike, ki ne želijo dodatnih stroškov zaradi prenosa mobilnih podatkov. Sygic GPS navigacija deluje tudi, ko nimate dobrega telefonskega signala. To dejstvo preprečuje možnost, da bi se izgubili zaradi slabega signala. Navigacija za android Sygic GPS je primerna za pešce, voznike avtomobilov, tovornjakov in avtobusov. Aplikacija vas obvešča o aktualnih prometnih informacijah in stanju na cestah. Z navigacijo se izognete prometnim zamaškom in zamudam na cesti ter prihranite gorivo.

Posebni dodatki

Nekatere navigacije imajo možnost izbire vodiča po mestu. Vodič vam predstavi lokacije hotelov, restavracij, nakupovalnih centrov ter dnevnih in nočnih aktivnosti na izbrani lokaciji. Informacije o aktivnostih v posameznem mestu ne boste več iskali prek spleta, saj vam jih bo navigacija za android sama predlagala. V primeru, da se boste na ogled mesta odpravili peš, pa ima navigacija tudi funkcijo kompasa za boljšo orientacijo.

Podobne teme: