Zakaj se odločiti za iFit?

8 Jun

Morda še niste slišali zanj, toda za vse, ki ga poznajo, pomeni iFit odličen dodatek k tekalni stezi!
Ker je vsa stvar marsikomu tuja, smo se odločili, da vam jo malce pobližje predstavimo. Kaj sploh je iFit? Gre za pametno tehnologijo, katera ima zabeležene programe treningov in s pomočjo katere lahko vsak uporabnik tekaške steze, priredi svoj program treninga po meri.

Predvsem predstavlja iFit neko personalizirano različico programske sheme. Programi, ki so oblikovani s pomočjo te funkcije, so oblikovani s strani osebnih trenerjev in ostalih kvalificiranih oseb za tovrstne zadeve. Načeloma so programi oblikovani za 8-tedensko izvajanje treningov, njihova prednost pa je med drugim tudi ta, da program sam prilagaja naklon in hitrost na tekalni stezi. Sicer pa ima iFit tudi nekatere druge prednosti. Ena je zagotovo ta, da lahko enkrat, ko ste že opravili nakup kartice s programi, vedno znova nalagate tudi dodatne programe. Z modulom iFit postanete tudi član njihove skupine.

Članstvo pa vam prinese dostop do marsikaterih vsebin in programov treningov. Seveda pa je potrebno pri nakupu paziti na to, da se odločite za tekalno stezo, katera podpira funkcijo iFit. Programe in ostale vsebine lahko posodabljate na povsem enostaven način – preko brezžične internetne povezave. Vsi, ki vam je pametna tehnologija domača, boste zagotovo navdušeni tudi nad dejstvom, da iFit funkcija omogoča povezavo z vašim androidom – zaenkrat ta povezava deluje preko iPhone-a.

Kolikokrat ste si zaželeli, da bi si tudi vi lahko privoščili osebnega trenerja, morda celo nutricionista? Sedaj imate vse to na voljo s preprosto in napredno aplikacijo iFit!

Izguba teže pride seveda tudi s pravilno in ne prekomerno prehrano. Pomagali vam bodo tudi sprehodi, tek in vožnja koles. Odlična možnost so tudi skiroji za odrasle, kjer lahko izgubite veliko kalorij.

Podobne teme: