Toto školjke ni potrebno čistiti vsak teden

21 Nov

Še posebej ne, ker je celotna skleda prevlečena z glazuro SanaGloss, zaradi katere se na vašo straniščno skledo ne more nič prilepiti. SanaGloss postavi ionsko pregrado, tako da je skleda zelo gladka in očiščena z vsakim splakovanjem. Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II ima lep moderen dizajn, ki je na voljo v beli barvi. Resnično bi se moral združiti z vašimi gospodinjstvi, toaletnimi dekoracijami, barvami in kombinacijami ploščic. Enostaven, minimalističen videz, vendar resnično deluje.

Veliko povratnih informacij in ocen uporabnikov je mogoče najti po vsem spletu, od forumov za vodovodne storitve do trgovcev na drobno. Večina omenjenih povratnih informacij je običajno pozitivnih, kar je vedno dobro izhodišče.

Ali ste utrujeni od poslušanja vašega stranišča, ki zveni kot reaktivni motor vsakič, ko splaknete? Zvočni hrup, ki ga slišite, je jasen znak, da potrebujete novo stranišče, Toto pa ponuja nekaj odličnih možnosti, ki bodo delovale v vaši družinski ali glavni kopalnici. Enodelna straniščna školjka Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II Het Double Cyclone ima nizko ceno, ki jo boste vzljubili tako kot njene lastnosti.

Povedano na splošno, Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je odlična straniščna školjka, ki lahko deluje dobro v domačem okolju. Preprost sistem splakovanja z minimalno porabo vode je lahko koristna naložba za vsakogar, ki nadgrajuje svoj dizajn kopalnice. Toda, kot vedno, vam priporočamo, da ga pred nakupom primerjate s številnimi konkurenti.

Te funkcije vključujejo tehnologijo dvojnega ciklonskega splakovanja, ki izplakuje bolj tiho in zmogljivo kot vaša stara školjka. Preden preberete našo končno misel, preverite prednosti in slabosti enodelne straniščne školjke Ultramax II Het Double Cyclone TOTO.

Specifikacije izdelka

  • Vgrajeni 5-centimetrski tesnilni trak popolnoma zapre ventil po izpiranju, da se prepreči puščanje;
  • 30-centimetrski priključek naredi to stranišče primerno za vgradnjo v večini kopalnic brez nameščanja novih cevi;
  • Dvojno ciklonsko splakovanje omogoča, da stranišče odstrani več odpadkov z vsakim izpiranjem brez uporabe večje količine vode;
  • Priložen je priročnik, ki vam ali vašemu pogodbeniku pokaže, kako ga namestite;
  • Zaključni premaz v sedona bež barvi je nevtralen in bo dopolnil vašo kopalnico.

Slabe stvari

Za nekatere je morda preveč drag. Treba je opozoriti, da je v industriji veliko drugih izbir, ki jih je mogoče najti po polovični ceni. Vendar, ko se spuščate po lestvici proračuna, lahko pričakujete, da boste izgubili tudi nekaj kakovosti in zmogljivosti. Vse je odvisno od vaših osebnih želja.

Podobne teme: