Nakup opreme v moto centru za začetnike

11 Avg

Kvaliteten moto center za prvi nakup

Zanesljiv moto center ponuja širok nabor izdelkov. Izberete lahko motorna kolesa, motoristično obutev in rokavice, oblačila, moto čelade in očala, dodatno opremo, nadomestne dele, kovčke in torbe ter navijaško opremo. Posebna prednost, ki jo nudi moto trgovina Ljubljana, pa je v svetovanju pri nakupu. Strokovno osebje poskrbi, da moto center nudi vse izdelke, ki jih potrebujete za varno vožnjo brez težav.

Pet obveznih delov moto opreme

Strokovnjaki priporočajo, da moto center vprašate tudi za pet najpomembnejših delov moto opreme. Pod njih spadajo:

  • Čelade,
  • Usnjene rokavice,
  • Moto jakne,
  • Usnjeni škornji,
  • Zaščitne hlače.

Kvalitetna čelada

Najpomembnejši del zaščitne opreme telesa, kot tudi svetuje moto trgovina Ljubljana, je vsekakor čelada. Ob morebitnem padcu, bo samo čelada zaščitila najobčutljivejši del vašega telesa. Najboljša čelada zaščiti celoten obraz, obenem pa nudi oporo tudi vratu. Zaščiti vas tudi pred vremenskimi vplivi, žuželkami in umazanijo. Med vožnjo čelada tudi omogoča varno telefoniranje in uporabo navigacije med vožnjo. 

Sam servis motornih koles poteka ob predhodni najavi.

Kvaliteten servis motornih koles v Ljubljani

V primeru okvare vašega jeklenega konjička, se lahko obrnete tudi na kvaliteten servis motornih koles po ugodnih cenah. Servis izvajajo za vozila znamk Honda, Piaggio, Aprilia, Moto Guzzi in Beta. Uporabljajo tako originalne, kot tudi kompatibilne dele. Komatibilni deli so na voljo za večino znamk motornih vozil.

Potek servisa 

Sam servis motornih koles poteka ob predhodni najavi. Po telefonu lahko sporočite, kakšna je stopnja okvare motornega kolesa. Pri tem vas bo servis motornih koles vprašal tudi o pogostosti popravil in kdaj so bili kakšni rezervni deli zamenjani. Dobili boste termin za servis vozila, pred samim popravilom pa boste tudi obveščeni o celotnem razponu popravila. Po opravljenem servisu bodo strokovnjaki izvedli tudi test, tako, da boste prepričani o brezhibnosti motorja. 

Podobne teme: