Marina Punat na Krku

27 Apr

Ena od zelo priljubljenih marin se nahaja na otoku Krk, in sicer na jugu tega jadranskega otoka, do katerega vodi tudi most, kar omogoča enostaven dostop. Marina Punat je tako odlično izhodišče za različna plovila, kjer lahko ta počakajo na vas, ne glede na to, ali ste njihovi lastniki ali pa se boste odločili le za njihov najem.Marina Punat

Vrhunska ponudba in lega

Zaradi odlične prometne povezave ste lahko iz Slovenije na Krku že zelo hitro, kar pomeni, da gre za idealno lokacijo. Če ste doma na primer iz Ljubljane, boste do marine potrebovali okrog dve uri, kar pomeni, da vam do tja tudi za vikend ne bo predaleč oziroma vam sama vožnja ne bo vzela preveč časa.

Marina Punat na krku Sama marina se sicer nahaja v bližini mesteca Punat oziroma v zalivu Puntarska Draga. Kot smo že omenili, je marina zelo priljubljena, kar pa dokazuje tudi modra zastava, to je znak, ki ga prejmejo le marine vrhunske kvalitete.
Marina Punat namreč ponuja veliko, plovila pa so v njej zaradi naravnega zaliva odlično zaščitena. Zato ni čudno, da je bila marina razglašena celo za najboljšo hrvaško marino, s čimer se bo strinjalo veliko jadralcev in drugih morjeplovcev.
Poleg odlične lege in enostavnega dostopa vas bo marina navdušila tudi z vsem, kar ponuja. Je namreč zelo urejena in varna, v njej pa boste našli vse, kar potrebujete, če se ustavite tam – od trgovine, navtične trgovine, bencinske črpalke, servis, restavracije in tako dalje.

Kaj nudi Marina Punat?

– 800 privezov za plovila do 45 metrov,
– hiter dostop preko avtoceste in mostu brez trajekta,
– zaščita pred vetrovi,
– bližina lepih plaž in zalivov,
– dobro izhodišče za raziskovanje hrvaških otokov,
– odlična ponudba,
– kvaliteten servis.
Če iščete marino za svoje plovilo, je Marina Punat odlična možnost za vas. Enako pa velja za vse, ki razmišljate o najemu plovila in izbirate izhodiščno marino, v kateri bi prevzeli plovilo. Ker je Krk blizu Slovenije in lahko dostopen, vam omogoča, da ste hitro tam, tako da vam sama pot ne bo kradla dragocenega časa. Tako boste lahko več časa preživeli na jadrnici ali kakšnem drugem plovilu, ki ga boste najeli.

https://www.youtube.com/watch?v=lZDjqpJ1h2Y

Podobne teme: