Iščete H7 LED žarnice?

16 Nov

H7 LED žarnice za avto so vedno bolj iskane tudi pri nas. Vedno več ljudi se odloča zanje, saj ima LED tehnologija kar precej prednosti, zaradi katerih se jo splača izbrati. Prav zato nanjo prisega tudi vedno več proizvajalcev avtomobilov, ki uporabljajo LED sijalke predvsem za zadnje luči, saj morajo biti te čim bolj opazne tudi pri slabši vidljivosti.

Zaradi tega pa je danes v spletnih in drugih trgovinah tudi izbira LED žarnic vedno večja, saj jih lahko kupite v številnih različicah oziroma z različnimi podnožji. Poleg tega se je izboljšala tudi njihova kvaliteta, saj so danes zaradi napredka tehnologije veliko bolj kvalitetne kot nekoč. H7 LED žarnice lahko kupite tudi na Silux.si, kjer vas čaka velika izbira avto luči, svetil in sijalk za prednje in zadnje avtomobilske žaromete. Oglejte si ponudbo in si izberite tisto, kar potrebujete!

LED sijalke za avto

Zakaj izbrati prav LED sijalke za avto in zakaj so H7 LED žarnice tako iskane? Na obe vprašanji lahko odgovorimo kar naenkrat. Odgovor se namreč skriva v tem, da je podnožje H7 za žarnice eno od pogostejših izbir, LED tehnologija pa ena od boljših možnostih. Njene prednosti očitno pozna vedno več ljudi, ki se odločajo za nakup takšne sijalke ali žarnice za avto, saj vedo, da ima izredno dolgo življenjsko dobo in da so zaradi tega boljša izbira kot klasične halogenske žarnice.

To pomeni, da je ne bo treba menjati zelo dolgo časa, pa tudi sicer ima odlične lastnosti. Med njimi je zagotovo učinkovitost, zaradi katere se zanjo odloča tudi vedno več proizvajalcev avtomobilov. Pravzaprav LED tehnologija zaradi tega postaja priljubljena prav povsod in ne le v avtomobilski industriji, saj velja za varčno, učinkovito in preudarno izbiro. LED svetila so tako zagotovo svetila prihodnosti tako pri avtomobilih kot povsod drugje. Že danes namreč veljajo za eno najboljših izbir, sčasoma pa bo tehnologija še napredovala in prinesla še več prednosti.

Oznake H1, H3, H4, H7 …

Oznake žarnic oziroma sijalk nam povedo velikost podnožja žarnice. Na tak način preverimo njeno ustreznost. H7 LED žarnice imajo tako podnožje H7, ki je eno od najbolj pogostih pri avtomobilih, vendar ni nujno, da ustreza tudi vašemu avtu. Prav zato pred nakupom natančno preverite, ali so H7 LED žarnice sploh primerne za vas ali pa bi morali izbrati kakšne druge. LED sijalke so sicer na voljo s podnožji H1, H3, H4, H7, H8 in H11, poleg tega pa je treba pri izbiri gledati še na moč sijalke in na vse druge njene lastnosti, od katerih je odvisno, kako bomo zadovoljni z njo. Izbira različnih modelov ni majhna, tako da boste med njimi zagotovo našli tudi ustreznega za vaš avtomobil.

Kakšne avto žarnice kupiti?

Ko kupujemo sijalke (spletna trgovina Silux) oziroma žarnice za avtomobilske žaromete, moramo najprej preveriti homologacijo oziroma to, kakšna žarnica bi bila sploh primerna za naš avto. Proizvajalec avtomobila namreč predvidi določen tip sijalke in tega se je treba držati, če želimo, da bi luči delovale optimalno. Če želimo uporabiti drugačen tip žarnice, moramo najprej preveriti, ali je to sploh možno in kaj pravi o tem zakonodaja.

Pri nakupu je treba razmišljati tudi o tem, ali kupujete sijalke za sprednje ali za zadnje luči. Največja previdnost velja prav pri sprednjih žarometih, saj je zakonsko zelo natančno omejeno, kakšne morajo biti avtomobilske sijalke v njih. Pomembno je, kakšna je svetloba, ki jo oddajajo, kako močno svetijo in kakšen barve je njihova svetloba. Vse to namreč ne vpliva le na to, kako dobro bomo mi videli cestišče pred seboj, temveč tudi na to, kako bodo svetlobo iz naših žarometov doživljali ostali udeleženci v prometu. Prav zaradi nikakor ni vseeno, kakšne kupimo, saj je od tega odvisno tudi to, ali bo naš avto brez težav prišel čez tehnični pregled. Poceni avto kozmetika za čiščenje avtomobilskih luči nam omogoča da so avtomobilske luči vedno čiste in naš avto brez težav naredi tehnični pregled.

Za še boljše delovanje

Nekatere H7 LED žarnice za avtomobilske luči imajo vgrajen tudi ventilator. Takšni modeli so zagotovo najboljša izbira, saj ventilator preprečuje segrevanje sijalke ter s tem tudi to, da bi ta prehitro pregorela. To se rado zgodi modelom, ki so nameščeni v premajhno oziroma neprimerno ohišje, kar še posebej velja za tiste izdelke, ki jih lahko smešno poceni kupimo na drugi strani sveta. Nakupa teh izdelkov vsekakor ne priporočamo, zato pa vam lahko zagotovo svetujemo, da kupite kakovostne H7 LED žarnice z ventilatorjem, saj boste z njimi in njihovo življenjsko dobo absolutno zadovoljni!

Podobne teme: